Forsiden NyhederUgens portræt – Sarah fra Gorm’s
aug
07
2017

Ugens portræt – Sarah fra Gorm’s

SARAH FRA GORM’S PIZZA ER PERFEKTIONIST TIL FINGERSPIDSERNE OG ELSKER AT BLIVE INSPIRERET AF ANDRE. BLIV KLOGERE PÅ RESTAURANTCHEFEN I DENNE OMGANG “UGENS PORTRÆT.”

Hvad inspirerer dig til at lave det, du gør?

Det har altid været det at arbejde med mennesker. Jeg synes, at mennesker er det mest spændende, der findes. Folk er forskellige og bidrager med så mange forskellige ting, fordi man har forskellig viden, forskellig baggrund, og man har fokus på forskellige ting. Hvis man nu er rigtig god til at sammensætte sit personale eksempelvis, så har man mange forskellige typer. Og de forskellige typer giver bare den helt rigtige synergieffekt, der gør, at alle dele af forretningen bliver belyst. Så det ikke bare er mig, der ser tingene på en bestemt måde – der kommer input fra alle sidder af. Og det er noget, man skal kunne mestre og forholde sig til. Og så skal man forholde sig til, at det er ikke alle der er enige i den måde, man ser tingene på eller tænker på. Jeg er meget detaljeorienteret, og synes selv det er supervigtigt, at bordene er dækket flot op, fordi det er noget af det første, gæsterne ser. Vi vil give gæsterne en følelse af, at vi har ventet på dem og dækket flot op, ligesom hvis man får gæster derhjemme. Det er klart målet herinde, sammen med vores passion for gode råvarer og kvalitet.   

Hvad er en god arbejdsdag for dig?

Jeg tror, det er, når jeg k_L_08690nyommer på arbejde og bliver mødt af et smilende personale. Det er virkelig en rigtig, rigtig god start. Og så kan jeg rigtig godt lide den der ukendte faktor. For én ting er dem, der har reserveret bord, men hvor mange kommer der egentlig, som ikke har reserveret bord? Og også med take away – få den balance til at fungere. Sørge for alle varer står, som de skal, og at alle bordene er dækket rigtigt op. Når alle de her enkelte dele smelter sammen i en velfungerende enhed. Så er det en rigtig god dag. Jeg kan også rigtig godt lide selv at være på gulvet. Så når der kommer et stort selskab for eksempel, så kan jeg rigtig godt lide selv at tage selskabet. Og være med ind over og høre feedbacken – både på mad og vin og hvad de synes om vores omgivelser. Og få den her tilkendegivelse bagefter, hvor de siger: ”Tak for god service.” Det er det, jeg ånder og lever for.

Hvad er fremtidsplanerne for Gorm’s i Odense?

Vi har fået en rigtig god start, og det betyder jo alt, at gæsterne har taget godt i mod os, og at Odense generelt har taget godt i mod Gorm’s. Kæden udvikler nye menukortet i løbet af året, og her i Odense har vi tavlepizzaen ”Fynsk Forår”, som de ikke har andre steder. Vi er en kæde, og det betyder vi skal være strømlinet på en helt bestemt måde.  Så jeg tror egentlig ikke rent udviklingsmæssigt, at der bliver meget andet end ændringer i menukortet. Men det tager jo også meget tid, når man ændrer en pizza, for der ligger meget arbejde bag at ændre et menukort.

Hvad elsker du mest ved dit arbejde?

Mit personale og mine gæster, uden tvivl. Det er det vigtigste for mig. Det med, at kunne se gæsterne komme ind og være glade og være begejstrede for nogle af de samme ting, vi er begejstrede over. Også bare generelt have et personale, som er glade og smilende og som trives.

Hvad fik dig til at sige ja til jobbet som restaurantchef?

For det første, så havde jeg egentlig ikke set mig selv være restaurantchef nogensinde. Men da jeg så den måde, de havde formuleret jobbet på i joboplaget – der ramte de bare så mange af de punkter, jeg har, der skal tjekkes af i et job. Så jeg tænkte, jeg bliver simpelthen nødt til at finde ud af, hvad det her egentlig er. Og så var jeg til samtale, og jeg var bare fuldstændig begejstret og tænkte: ”Det her er jo lige mig. Hvorfor har jeg ikke set det noget før?” Så jeg tror, det er den her passion omkring mad, mennesker og service, som jeg ikke kan lægge fra mig. Jeg kan ikke glemme det. Det her er min hjemmebane. Jeg har prøvet at finde andre hjemmebaner, jeg trives endnu mere i, men det er ikke lykkes mig. Så jeg ved bare, at det her er min hylde. Det vil det altid være.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk