Forsiden NyhederÅret der gik i Brandts Klædefabrik – De der åbnede i år: moshi moshi mind
dec
03
2017

Året der gik i Brandts Klædefabrik – De der åbnede i år: moshi moshi mind

Vi er trådt ind i december måned og året 2017 lakker mod enden. I den forbindelse kigger vi tilbage på året der gik – med spbrugecielt fokus på de nye spændende butikker, som er kommet til familien i Brandts Klædefabrik.

I dag kigger vi nærmere på det inspirerende univers hos moshi moshi mind. Vi har snakket med Helle Raun, som er franchisetager i moshi moshi mind butikken i Brandts Passage. Hun har fortalt om hendes oplevelser med den første tid i Brandts Klædefabrik.

Du er franchisetager – hvorfor moshi moshi mind? Hvad tiltalte dig ved konceptet?

”Jeg får ofte det spørgsmål, og mit svar er altid, at moshi moshi minds univers ganske enkelt er skønt at være i. Hos moshi moshi mind har vi altid fokus på de sanselige øjeblikke, og derfor sætter vi de bløde kvaliteter i front – både helt konkret og i overført betydning. Mine kunder er heldigvis enige i, at her er rart at være.”

moshi moshi mind tøj

Hvorfor valgte du Brandts Passage til placering af din butik?

”Her er byens bedste byrum, fyldt med stemningsfulde vibes og gennemført lækkert. Og her i adventstiden topper det med den smukke julebelysning, men en sommerdag med udendørs servering i passagen, en akustisk koncert på nabocafeen og varme vinde kan bestemt også noget.

Det er også noget særligt over det, som de kulturelle institutioner tilfører området – det er en fornøjelse at opleve kunder være inspireret af fx en udstilling på Brandts Kunstmuseum.”

Har du overtaget konceptet, som det var, eller har du tilpasset det til dig selv og dine kunder?

”Jeg har valgt moshi moshi mind, fordi det allerede er tilpasset mig og mine kunder. Vores univers er så indbydende, og alt er skabt med øje forstil, sanser, selvomsorg og velvære til kvinder, der vil udstråle balance og have det godt. Fordi mennesket er lige dele krop og sind, er det vigtigt for moshi moshi mind, at vi kan understøtte den balance, der gør os smukke: Balancen mellem det, der kan ses – og det, vi bærer indeni.”

Hvordan har du oplevet det første år?

”Det har været skønt at opleve kundernes reaktion på moshi moshi mind universet – jeg mærker, at vi tilbyder noget til moderne kvinder, som de virkelig føler sig hjemme i. Kunderne kommer fra nær og fjern, også i forbindelse med de mange festivaller, events, koncerter, og optræden på Amfiscenen– det er så inspirerende. Vores skønne naboer danner en stabil ramme til hverdag sammen med vores passagemanager Eva Pasgaard og vicevært Benjamin Slot Thomas.”

brug 2

Har du haft nogle spændende events eller fået nye produkter i dit sortiment?

”Vi holder events her i butikken en gang om måneden, for eksempel morgen-yoga, fyraftens-yoga, og mindfulness, for vi vil gerne byde vores kunder ind i vores univers, og give dem noget med hjem, som ikke kan få et prismærke på. Lige nu kan fx balancen mellem juleforpligtelser og julefred være en kompliceret affære for mange af os, og derfor er et af vores ønsker hos moshi moshi mind, at vi kan inspirere til slow shopping, nærvær og gavmilde gaver til os selv og andre. Noget af det allernyeste i butikken er en helt uimodståelig serie af florlet bomulds voile: Underkjoler, kjoler og natkjoler som leder tankerne hen på en film eller bare drømmen om at sove blødt.”

Hvordan ser 2018 ud? Er der allerede planlagt noget spændende?

”Vi glæder os til endnu flere overraskelser i butikken i det nye år, og vil opfordre alle til at kigge forbi og høre, hvad vi har i kalenderen. Her er altid nærvær og tid til at pusterum, og derfor er det klart, at vi gerne vil blive ved med at skabe særlige rum til forkælelse af vores kunder med events, foredrag, lanceringer og andet. Man   kan også følge med i nyhedsbrevet, som man tilmelder sig via hjemmesiden, og på Facebook.com/moshimoshimind.”

 

 

 

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik