Forsiden NyhederAnja Følleslev Årets Fynbo 2017
feb
02
2018

Anja Følleslev Årets Fynbo 2017

Midt i Brandts Klædefabrik, i bygningen der engang husede Musikbiblioteket, holder Studenterhus Odense til. I rummet ved siden af den store scene har den daglige leder kontor. Hun hedder Anja Følleslev, og er meget mere end daglig leder af Studenterhus Odense.

Lørdag d. 27/1-2018 blev Anja tildelt titlen Årets Fynbo 2017. En titel der er givet fordi Anja ud over studenterhusjobbet også er sangskriver, musiker og en engageret kulturperson i Odense.

Anja Følleslev deler æren

Anja er utrolig beæret over at have vundet, men deler gerne æren med alle dem, der har hjulpet Studenterhuset. Det er de frivillige, bestyrelsen, de studerende og gæsterne i huset, som alle har hjulpet Studenterhuset med at blive det, det er i dag.

For 5 år siden, godt gemt af vejen på en bagtrappe i Kulturmaskinen, var Studenterhus Odense blot en forening med enkelte månedlige arrangementer. Studenterhuset drives stadig af foreningen, men er vokset til at have 100 frivillige og i snit 2-3 arrangementer om dagen. En forvandling som Anja har været en del af, fra ideen blev skabt til man i september 2013 kunne åbne døren til Danmarks flotteste studenterhus.

Studenterhuset er for alle

Studenterhuset er for studerende, af studerende. Selv om det er sloganet, så er der plads til alle, der er bare fokus på de studerende, som får rabat og har mulighed for et studiemiljø i centrum. Her finder du mødelokaler, studiezone og cafeområdet med den ny renoverede bar. På den store scene er der afholdt koncerter for fulde huse helt tilbage til starten i det gamle musikbibliotek.

En af Anjas store opgaver er at planlægge events og booke bands. En opgave, der er blevet noget større de sidste 5 år. Hun kæmper stadig for at få en ekstra branddør, så der kan sælges endnu flere billetter, når studenterhuset har store navne på plakaten eller skal samle de store studier, som f.eks. medicin, til arrangementer.

Anja Følleslev har ligget vandret siden flytningen på tværs af Farvergården, men der er blevet lidt mere tid til musikken, og i 2018 udgiver hun sammen med tvillingesøsteren Betina nyt musik med bandet Strawberry Blonde. Anjas musikalske baggrund ses tydeligt i hendes daglige arbejde. Sammen med Studenterhusets mange frivillige er hun nemlig med til at gøre Tinderbox, Studiestartsmessen og Karrusel til nogle af byens største musikevents.

Selv om rutinerne har indfundet sig i Studenterhuset på Amfipladsen, så går Anja Følleslev ikke i stå. Der skal udvikling til og med prisen som Årets Fynbo har hun fået blod på tanden og er klar til at arbejde for Studenterhus version 2.0. Vi kan kun glæde os over, at vi har Anja som leder af en af kulturinstitutionerne i Brandts Klædefabrik.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik