Brandts Klædefabrik

Når du går en tur ned gennem Brandts Passage, er det let at genkende butikkerne, caféerne og kulturinstitutionerne med deres skiltning på facaderne og i vinduerne. Men har du nogensinde kigget op og undret dig over, hvad der gemmer sig i lokalerne ovenover butikkerne og caféerne?

En kommunikationsafdeling med højt til loftet
I Brandts Passage ligger Brandts Klædefabriks kommunikationsafdeling på 3. sal. Kontoret har loft til kip med synlige bjælker og en skøn udsigt ud over gaden. Her holder manageren Eva Pasgaard til sammen med et hold kommunikationspraktikanter. Det er kommunikationsafdelingen, der er med til at afholde og promovere events som Harry Potter Festival, Rosé Festival Odense, H.C. Andersen Festivals og Odense Blomsterfestival i Brandtsområdet. Kontoret er også med til at sætte fokus på de forskellige virksomheder i Brandts Klædefabrik på sociale medier, i trykte medier og her på hjemmesiden.

“På kontoret er der masser af plads til kreativ udfoldelse og gode idéer, så vi bedst muligt kan formidle alle de spændende ting, der sker her i Brandts Klædefabrik ud til odenseanerne. Det er eksempelvis os, der laver denne artikel, som du sidder og læser. Fra kontoret får vi stemningen ind fra hele Brandtsområdet, da vi både har udsigt til Farvergården, Passagen og Amfiscenen. Det bliver ikke mere centralt. Vi er i midten af Brandts, lige i hjertet af Odense” fortæller Eva.

bag facaden