Little Beacon

Når du går en tur ned gennem Brandts Passage, er det let at genkende butikkerne, caféerne og kulturinstitutionerne med deres skiltning på facaderne og i vinduerne. Men har du nogensinde kigget op og undret dig over, hvad der gemmer sig i lokalerne ovenover butikkerne og caféerne?

Det spændende app-hus i Brandts
Det er nok de færreste, der ved, at der, i Brandts Klædefabriks charmerende lokaler på Vestergade, ligger et softwareudviklingshus med kunder fra hele verden. Little Beacon hedder virksomheden. Udover Danmark har de kontorer i USA, Australien og Holland.

Optimering på et stærkt fundament
De laver app’s, der samarbejder med kundernes økonomisystem, og som giver dem nye muligheder for at effektivisere hele vejen rundt i virksomheden – både på medarbejder-, kunde- og ledelsesfronten. Ved klik og scanning via Apple eller Android-enheder ryger al data direkte ned i økonomisystemet, så der bliver skabt overblik for ledelsen, optimering af arbejdsprocesser hos medarbejderne og en optimal salgssituation med kunderne.

Med deres erfaring inden for Microsoft Dynamics AX og NAV har de allerede optimeret mange, både nationale og internationale virksomheder, med deres mobile løsninger.

previous arrow
next arrow
Slider