HCA Comedy Club Night – HCA Festival 2019

HCA Comedy Festival inviterer til seks morsomme aftenener med både landskendte og lokale komikere. Denne aften guider den lokale komiker Olav Lundsgaard dig gennem fornøjelighederne på Magasinet.

Thomas Hartmann
Det er de skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer, der er drivkraften i Hartmanns’ optræden. Det giver anledning til både latter og eftertanke. Thomas har adskillige Comedy Aid’s på CV’et, og er manuskriptforfatter til flere succeser som eksempelvis Langt Fra Las Vegas og Jul på Vesterbro.

Jacob Taarnhøj
Han er en mand med et sublimt sceneshow og en intelligent humor. Noget, som vækker stof til eftertanke. Jacob er en sand verbal-kvilibrist, og hans helt unikke fortællestil gør ham til en oplevelse ud over det sædvanlige på scenen.

Lasse Madsen
En komiker, der har optrådt i en del år efterhånden. Lasse er kendetegnet ved sin jyske charme, stærke jokes og ektraordinærer gode improvisation. Han var blandt andet æsel ved Zulu Comedy Galla 2017

Olav Lundsgaard
Odenseaneren, Olav, er aftenens lokale komiker. Han er manden bag open mic på Odenses ældste natklub, Boogies, og er en af de bærende kræfter i comedymiljøet i byen. Sidste år nåede han finalen ved DM i stand up på Bremen i København.

Arrangementet koster 150 kr.

19. aug
kl. 20:30

Magasinet