Helteløb – Børneulykkesfonden

Odense fyldes op med superhelte, og I skal da med!

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen. Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbsnummer og, hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte.

Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Helteløbet.

Arrangøren af Helteløbet i Odense er Nina Legehelt.

Dagens program:
Kl. 12:00 Udlevering af kapper, masker m.m. i Studenterhuset
Kl. 12:50 Opvarmning for alle løbere
Kl. 13:00 Starten går!

Ruten finder sted i Brandts Passage og bliver på 1 km med sjove udfordringer undervejs, således at både store og små familiemedlemmer kan være med 😊 Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene.

Hvis du har lyst til at dele din oplevelse fra Helteløbet på de sociale medier, så brug #legeheltene og #helteløb. Du er også meget velkommen til at sende billeder til os her på siden, så vi kan dele de sjove løbeoplevelser.

Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Helteløbet, støtter du derfor Legeheltene, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Læs mere om Helteløbet og tilmeld dig her: https://legehelteloebet.dk/

Vi glæder os til at se jer!

18. okt
kl. 12:00

Amfi Pladsen