Odense Blomsterfestival 2019

Brandts Klædefabrik inviterer på magiske stemninger, når byens oase er en del af Odense Blomsterfestival. Årets tema ”På Tidsrejse” er fortolket med inspiration i eventyrene. Det er eventyrenes ”Der var engang…”, som inviterer os ind i en magisk stemning – direkte fra indgangen i Vestergade for at slippe nutiden for en stund og træde ind i fantasien. Enten vores egen, eller andres.

Du kan opleve figurer fra et kendt H.C. Andersen eventyr. Hvilket eventyr vil først blive afsløret med Brandts´ signatur i eventyrbøger til H.C. Andersen Festivals. Men mon ikke man genkender hundene…

Blomsterbutikken Allestedlund fra Brandts Kædefabrik sætter sit smukke præg på udsmykningen, der er at finde i Passagen. Allestedlund er kendt særligt i Danmark for sine pragtfulde og kreative dekorationer både ude og inde.

Lørdag fylder H.C. Andersen MC Paraden Amfipladsen, når de udstiller motorcykler klokken 11:00, mens resten af paraden ankommer omkring 13:30. Festlighederne følger med koncert med ”No Direction Home”. Søndag kan du nyde en skøn forestilling kl. 12:00, hvor Danseakademiet City Ballet optræder på Amfiscenen.

Det bliver fire dage, som vil summe af blomster og liv i Brandts Klædefabrik.

15. aug
kl. 10:00

Brandts Passage