Rosé Festival

Har du nogensinde set Farvergården forklædt i lyserødt?

Hvis ikke, så skal du glæde dig til Rosé Festival Odense 2019. Den 11. maj i år er andet år rosévinen bliver æret med sin helt egen festival midt i hjertet af Odense kulturmekka. Roséfestival’en introducerer dig til signaturvine fra 15 forskellige vinhandlere.

Når du køber billet til festivalen vil du få dit eget Riedel “Vinum Extreme Rose”-glas, et festivalprogram med mulighed for at give stjerner til dine favoritrosévine, viden om rosévinene og en stemningsfuld atmosfære i Brands Klædefabrik.
Med en premiumbillet vil du som noget ekstra have adgang til VIP-område ved Pasfall, samt små lette anretninger hos Pasfall og 3 ekstra smagninger af rosébobler.

Er du en rigtig roséelsker, eller du er interesseret i at vide mere om de lyserøde vine, så er Rosé Festival Odense det helt rigtige sted at gå på opdagelse.

Som idemagere og arrangører bag festivalen står 2 byrødder med hjerter, der banker for Odense city og byens fortsatte udvikling. Morten Skytte, indehaver af Odense Aafart og Jakob Søfelde-Hansen, butikschef i Humac Odense

11. maj
kl. 12:00

Farvergården