Særudstilling – Alle Tiders Samling

Alle Tiders Samling

Fra den 5. februar til den 15. december 2018 kan du opleve eller genopleve Tidens Samlings særudstilling Alle Tiders Samling.

Tidens Samlings store lager gemmer på svundne skatte og finurlige effekter fra det 20. århundrede, der i tidens løb er blevet glemt af andre, men gemt her. Nu kan du få et indblik i Tidens Samlings gemmer. Særudstillingslokalet er forvandlet til en lagerhal fyldt med genstande fra det 20. århundrede. Særudstillingen ’Alle Tiders Samling’ er et overflødighedshorn af klæder, design og brugsgenstande fra danskernes dagligdag, og giver et indblik i vores fælles fortid.

Tidens Samling råder over Nordens største private samling af beklædning og effekter fra det 20. århundrede. Samlingen bliver opmagasineret og kategoriseret på et stort lager, så alt er parat til at blive fundet frem til nye udstillinger og spændende tv- og filmproduktioner.

Museets særudstilling ’Alle Tiders Samling’ giver et indblik i lagerets gemmer og den livlige stemning, der findes der. Her kan man komme helt tæt på de mange skønne effekter og f.eks. se hvordan hattemoden har ændret form, den teknologiske udvikling har taget fart og lede efter barndommens for længst forsvundne, men aldrig glemte legetøj.

Alle Tiders Samling rummer alt, hvad man kan tænke sig af hverdagsting fra det 20. århundrede. Fra pudsige redskaber og dagligdagens hverdagstøj til velkendte klassikere og håndsyede festrober – en fantastisk samling af det brugte og slidte samt det endnu ubrugte og stadigt skinnende.

Tidens Samlings særudstilling Alle Tiders Samling er støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

kl. 10:00

Tidens Samling