BLIV EN DEL AF TEAM BRANDTS!

I løbet af året afvikles mange forskellige events i Brandts Klædefabrik og vi har derfor brug for et team af seje, søde og særlige frivillige, som interesserer sig for det kulturelle og har lysten til at skabe rammerne for disse mange arrangementer. Hvis du kan krydse ovenstående af, så er det lige dig vi står og mangler til Team Brandts!

Hvorfor ønsker vi frivillige i Brandts Klædefabrik?

Vi vil have frivillige tilknyttet Brandts Klædefabrik for at kunne skabe bedre vilkår for aktører såvel som for deltagere ved events. De frivillige skal hjælpe til med at højne niveauet for vores mange events i Brandts Klædefabrik. Samtidig skal vi have det sjovt!

Hvem kan blive frivillig i Brandts Klædefabrik?

En frivillig i Brandts Klædefabrik kan være hvem som helst!
Hos Brandts Klædefabrik er det muligt for alle at blive frivillige. Opgaverne til de forskellige events varierer, så der er plads til alle og deres personlige kompetencer. Om du er studerende eller pensionist, vil der være rig mulighed for at varetage spændende og udfordrende opgaver. Vi vægter dog højt at have frivillige som interesserer sig for kulturen i Brandts Klædefabrik, men meld dig som frivillig, og vi garanterer, at du vil blive vild med Brandts Klædefabrik og hele det fantastiske område!

Hvilke opgaver skal udføres af frivillige?

– Uddeling og ophængning af pr-materiale for lejere.
– Opsætning og nedtagning til festivaler (Blomsterfestival, HC. Andersen festival mm.)
– Lave dekoration til festivaler.
– Område guide (synlig spørg mig-person)
– Områdeansvarlig (få stillet op, stå til rådighed, anvise plads til events, såsom øllets dag, Jam Days, legetøjsmarked mm.)

Hvad får de frivillige for indsatsen?

Som frivillig kommer du til at indgå i et tæt og stærkt fællesskab, ikke mindst med de andre frivillige, men også et netværk og fællesskab med Brandts Klædefabrik.

Derudover:

– Bliver der sørget for forplejning, mens man er på sin vagt.
– Får man sit eget ”Nabokort”, som giver rabatter i flere butikker, caféer, spisesteder mm, i Brandts Klædefabrik.
– Er der en årlig fællesspisning for alle frivillige, hvor man kan komme hinanden ved og møde nye ansigter. Vi ønsker glade og  sociale frivillige!
– Får man sin egen Team Brandts t-shirts, og der vil blive stillet arbejdsjakker til rådighed, hvis man skal arbejde på de kolde dage.
– Muligheden for at få en rundvisning på Brandts Museum og/eller en filmfremvisning hos Café Biografen.
– Vil der i vores fælles Facebook-gruppe komme tilbud om fribilletter til koncerter, comedy m.m. når vi har mulighed for det.

Hvis du kunne tænke dig at indgå i vores seje team af frivillige i Brandts Klædefabrik, så send en mail med lidt info om dig selv til teambrandts@brandtsklaedefabrik.dk

Vi er meget spændte på at høre fra dig!