Mageløs Graviditets Scanning

Brandts Passage emmer af liv og rørighed og byder på et utal af butikker, caféer og kulturinstitutioner. Men hvad sker der bag facaden? I denne artikelserie kan du følge med i, hvad der sker i området i Brandts Klædefabrik og lære mere om, hvem der står bag samt, hvilke initiativer, der er med til at få området til at blomstre. Følg med i Brandts Bag Facaden hver tirsdag og lær mere om livet og arbejdsgangen i Odenses kulturelle mekka.

I denne uge har vi været på besøg i klinikken Mageløs Graviditetsscanning – læs mere nedenfor.

Mageløs Graviditetsscanning

Med udsigt over Farvergården i Brandts Klædefabrik ligger klinikken Mageløs Graviditetsscanning. Her arbejder indehaver og sonograf Linda og sygeplejerske og sonograf Annette, der hver især har over 20 års erfaring bag sig i branchen. Klinikken er udstyret med moderne scanningsudstyr og med kompetent og erfarent personale er de optimale betingelser for en god behandling og en god oplevelse sikret.

Hos Mageløs Graviditetsscanning er oplevelsen for den gravide og dennes familie i centrum. Som gravid er det vigtigt, at man føler sig tryg, er mødt med forståelse samt at der er tid og plads til spørgsmål. Og det er lige nøjagtig det som klinikken tilbyder: tryghed, omsorg, tid. Klinikken Mageløs Graviditetsscanning er dermed et tilbud til de gravide, som føler et ekstra behov for tryghed og omsorg.

Samtidig lægges der hos Mageløs Graviditetsscanning stor vægt på, at graviditeten også er en vigtig oplevelse for såvel fædre som søskende – eller måske andre nære familiemedlemmer. Den personlige oplevelse for den gravide og dennes familie, der får lov at se med under scanningen, er således i centrum, sådan at alle parter føler sig trygge og inkluderede.

Det er netop det personlige aspekt, der gør arbejdet specielt for Annette. Som hun selv siger, er der mange personlige oplevelser i hendes arbejde; man knytter et bånd til sine kunder og tager del i deres glæder såvel som bekymringer. Det sker også ofte, at de gravide hun behandler kommer igen efter fødslen og viser deres små mirakler frem. ”Det er meget livsbekræftende”, siger Annette.

Mange af kollegaerne i Brandts Klædefabrik, er da heller ikke i tvivl, når en kvinde har været forbi en scanning og går igennem Farvergården med et scanningsbillede i hånden helt optaget og glad og spændt.

”Mange siger til mig, at jeg må have verdens bedste job. Og jeg jo kan kun give dem ret,” siger Annette.

Brandts favner bredt; ifølge Annette har området et skønt pulserende liv, som mange kunder og deres familier da også benytter sig af i forbindelse med en undersøgelse eller scanning. Brandts byder på oplevelser, tilbud og aktiviteter for alle, også for familier.

Læs mere om Mageløs Graviditetsscanning eller bestil på hjemmesiden her.

Hos Mageløs Graviditetsscanning har du også mulighed for at købe et gavekort – læs mere om hvordan på hjemmesiden.

previous arrow
next arrow
Slider