Forsiden NyhederBrandts byder på en lang række festivaler i august
jul
25
2017

Brandts byder på en lang række festivaler i august

August måned er spækket med fantastiske arrangenenter og festivaler her på Brandts.

August bliver en begivenhedsrig måned på Brandts Klædefabrik, med en masse forskellige aktiviteter og festivaler for børn og voksende i alle aldre.

Jam Days

Jam Days er en festival med fokus på autentiske, nærværende musikalske oplevelser med artister inden for de klassiske genrer, jazz, blues og folk.

Jam Days præsenterer både danske og internationale navne, med den fællesnævner, at de artister der står på scenen er håndplukket og har en udtalt glæde ved at stå netop der. Det smitter af og skaber helt unikke koncertoplevelser for publikum.

Festivalen finder sted rundt omkring på Brandts i dagene 2.-6. august.

 

Odense Blomsterfastival 2017

17.-20. august.

Myriader af kreative blomstermiljøer pryder og fortryller gader og stræder i bymidten.

Traditionen tro samles festivalen hvert år om et tema, som giver et blomsterparadis spækket med kunst, kultur og underholdning for hele familien og hele festivalen er helt gratis at besøge.

Brandts Passage vil igen i år blive forvandlet til det smukkeste blomstermekka, udsmykket med fantastiske og storslåede blomsterkreationer under temaet What a Wonderful World.

Brandts Klædefabrik vil videreføre temaet What a Wonderful World og omforme området til en Urban Garden, hvor by og natur smelter sammen til en form for ”have midt i byen”. På den måde kombineres det urbane og det grønne, hvor bæredygtighed særligt er i fokus. Og med spiselige planter, vil festivalen give alle dine sanser frit spil.

 

Spoken Word Festival

Denne festival byder på fantastiske dage med det talte ord i centrum.

Mundtligheden er i fokus gennem et væld af genrer og udtryk, når festivalen byder indenfor til ordenes fest. Både professionelle og amatører, lokale, nationale og internationale kunstnere indtager igen i år scenen og er med til at fejre, forundre og forarge til glæde for alle, der ønsker at lytte og måske endda tale med.

17.-27. august.

 

Brandts Klædefabrik forvandles til en STOR lille verden

Når H.C. Andersen Festivals igen indtager Odense den 20-27. august, vil Brandts Klædefabrik i år blive tryllet om til en helt særlig eventyrverden.

Især børn – men også voksne – vil føle, at de skrumper, og verden bliver meget større, når de går gennem Brandts Passage. De vil nemlig være trådt ind i lille Tommelises verden!

Nedløbsrør og gadelygter springer ud som gigantiske blade og blomster, mens kæmpe insekter vil våge over alle de passerende for oven. Man kan hoppe fra åkandeblad til åkandeblad ned gennem passagen, for til sidst at flyve til de varme lande ved Amfipladsen.

Når mørket falder på, vil insekterne og blomsterne vise nye sider af sig selv, når de oplyses af uv-lys. Skinnende i floucerende farver vil de oplyse langbordene, hvor man kan slå sig ned og få en god middag fra et fælles udekøkken, hvor flere af passagens restauranter er repræsenteret.

Der er noget at glæde sig til, for stemningen bliver magisk, når det gamle eventyr om Tommelise bliver vakt til live blandt de gamle klædefabriksbygninger.

 

Odense International Film Festival

28. august – 3. september.

Festivalen foregår rundt om i hele Brandts-området; i Cafe biografen, i Kulturmaskinen, i Magasinet og på Amfipladsen.

Odense International Film Festival er ikke bare filmkunst i mørket og sæder af rødt velour. Det er en begivenhed, som åbner dørene til en verden fyldt med inspiration, overraskelser og følelser. Og i tiden op til, og hele ugen igennem, er byen gennemsyret af events, workshops, musik, fester, foredrag, spændende gæster og indtryk fra hele verden. Og de er her allesammen; filmelskere, branchefolk, upcomings, drømmere og eventyrere og forhåbentlig DIG!

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik