Forsiden NyhederBRANDTS UNDER LUPPEN
aug
31
2018

BRANDTS UNDER LUPPEN

 

I denne uge har vi sat Kolbæk under luppen.

Kolbæk er eget af Dorte Kolbæk og sælger kvalitets tøj og accessories til kvinder – her er der alt fra klassiske snit til alsidige prints og lærke materialer.

Butiksindehaver Dorte Kolbæk er tilhænger af, at tøjet ikke skal være for kedeligt. Derfor er tøjet håndplukket og har kant, men er stadig i den fineste kvalitet. Meget af tøjet i butikken er i smukke farver, og er ikke noget man lige ser i en hver tøjbutik.

I Kolbæk får kunden den bedste service og går derfra med en følelse af en god oplevelse og med et smil på læben. Den gode service ses især i forhold til, at kunden kan få hjælp til at finde tøj, som hun kan lide, men også finde tilbehør, som gør outfittet personligt.

Følg med i de nyeste trends på Kolbæks Facebook her.


I anledning af OFF18 har vi i denne uge sat Cafébiografen under luppen.

Cafébiografen er med sine 35 år på bagen efterhånden fast inventar her i Brandts Klædefabrik og er med sin placering ud mod Amfipladsen et ideelt samlingssted alene eller sammen, til hverdag og festival, planlagt såvel som impulsivt, af folk i alle aldre.

Cafébiografen blev i sin tid startet af Jørgen og Ole, der fik den idé at kombinere café- og biografbesøg under et tag. Cafébiografen er i dag et af Brandts Klædefabriks mest besøgte huse og har i denne uge æren af at tage imod godtfolk i alle afskygninger under OFF18.

Lige fra begyndelsen har Cafébiografen taget del i OFF og ifølge Jørgen er festivalen lige i Cafébiografens deres ånd: ”Det, at der er den festival hvert år, på samme tid og samme sted er helt unikt og det tror jeg, at der er mange odenseanere, der glæder sig til og benytter” siger Jørgen.

Læs mere om Cafébiografen og se åbningstider, film lige nu eller menukort på http://cafebio.dk


I anledning af Odense Blomsterfestival har vi sat Allestedlund under luppen. Allestedlund er en blomsterbutik, der i høj grad tilbyder stimuli for det sanselige og skønne. Det er Allestedlund, der traditionen tro står bag dekorationer og udsmykninger til området i Brandts Klædefabrik under hele Odense Blomsterfestival.

Læs mere om Allestedlund herunder.

Allestedlund ejes af ægteparret Nikolaj og Joo Valentin, der flyttede til Fyn med en drøm om at starte deres egen blomsterhandel i Odense, hvor deres egen personlige stil dominerer indretning og varevalg og hvor de viser deres kunder blomster og brugskunst, som man ikke finder andre steder. Efter at have fundet drømmeboligen i en ældre fynsk gård, Allestedlund, startede Nikolaj og Joo blomsterhandlen af samme navn beliggende i Brandts Passage.

Nikolaj og Joo brænder for det de laver og har en del erfaring med i bagagen – især Nikolaj, som er selvudlært blomsterhandler gennem 30 år. Begge har de et skarpt øje for detaljer og stil – hos Allestedlund får du derfor nøje udvalgte unikavarer, der afspejler parrets sans for god kvalitet og stil, samt tidens tendenser og sæson.

Under Odense Blomsterfestival kan du i hele området i Brandts Klædefabrik blive budt ind i Allestedlunds blomstrende univers. Med temaet cycling-recycling er der i år fokus på cykling, bæredygtighed og grønhed. Derfor udsmykkes Brandts Klædefabrik af grønt-malede cykler med bladbegonia i picnickurve. Området prydes yderligere af efeu, campanula og høje bøgetræer i fuldt flor.

Kom ind til Brandts Klædefabrik og oplev Odense Blomsterfestival, der begynder allerede i dag torsdag d. 16. august og fortsætter frem til søndag d. 19. august. Kig i samme anledning forbi Allestedlund og bliv overrasket, inspireret og fristet.

Du kan læse mere om Allestedlund på deres hjemmeside her.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik