Madam Rosendahl Vintage

Madam Rosendahl Vintage er en charmerende secondhandbutik i Brandts Passage. Butikken bugner af eksklusivt secondhandtøj og -tilbehør til kvinder, hvor god kvalitet og kendte mærker er i højsædet. Konceptet: Vi har alle prøvet at lave et fejlkøb eller oplevet at være blevet træt af det tøj, der hænger i skabet – det er dog ikke ensbetydende med, at det fejler noget. For mange kan det virke tidskrævende selv at skulle sælge tøjet, tasken eller skoene videre, men det klarer Madam Rosendahl for dig.

Madam Rosendahl Vintage ønsker at bekæmpe ‘brug og smid væk’-kulturen og videresælger derfor kvinders brugte luksustøj, sko og tasker. Når produktet er solgt, får tidligere ejer 50% af salgsprisen udbetalt. Ved at butikken videresælger tøjet, bliver processen cirkulær, og tøjet eller tilbehøret får nyt liv hos en ny bruger.

previous arrow
next arrow
Slider

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 11.00-17.00
Onsdag: 11.00-17.00
Torsdag: 11.00-17.00
Fredag: 11.00-17.00
Lørdag: 11.00-15.00
Søndag: Lukket

Kontakt

Mere om

Madam Rosendahl Vintage

Er du interesseret i at læse mere om Madam Rosendahl Vintage er der her genveje til kalenderen og nyhedsarkivet, hvor du garanteret kan få stillet din nysgerrighed yderligere.