Forsiden NyhederEn secondhandbutik udover det sædvanlige
maj
03
2018

En secondhandbutik udover det sædvanlige

I en af Brandts Passages solgule bygninger ligger den nyåbnede secondhandbutik Madam Rosendahl Vintage. Butikken sælger eksklusivt brugt tøj til kvinder, hvor høj kvalitet og gode mærker bliver værdsat

Når man træder ind i butikken, bliver man budt varmt velkommen af butikkens indehaver, Pauline Top Gade. Øjnene fanger med det samme de smukke kjoler og bluser, der sirligt er hængt på bøjle, så nysgerrige kvalitets- og mærkebevidste kunder let kan gå på opdagelse i junglen af eksklusive mærkevarer. I butikken kan man finde high-end mærker, som ikke findes i andre butikker i Odense. I modsætning til nethandel kan man her komme ind i butikken og mærke tøjet og kvaliteten. Pauline står også klar med kyndig vejledning, så man er sikker på at komme hjem med den rette vare_S9A5013.jpg.

– Jeg går meget op i, at kvaliteten herinde skal være meget høj. Selvfølgelig er tøjet brugt, men det skal ikke være nusset eller slidt, fortæller Pauline.

Gammelt tøj får nyt liv
Butikken vil man gerne bekæmpe brug-og-smid-væk-kulturen og give nyt liv til tøj, sko og tasker, der bare har hængt hjemme i skabet og aldrig er blevet brugt.

– Der er rigtig mange kvinder, der har alt for meget ubrugt tøj i deres klædeskab, hvor tøjet måske er for godt til at blive givet væk. De kan derfor komme ind mig og få det solgt og samtidig glæde andre, fortæller Pauline.

madam rosendahlButikken sælger kvinders brugte tøj, og når produktet er solgt, får de 50% af salgsprisen udbetalt. Pauline håndplukker selv de varer, der skal sælges. Hun går op i, at kvaliteten skal være i orden, mærkerne skal være eksklusive, og tøjet skal være trendy og samtidig klassisk.

– Jeg lægger meget vægt på, at man skal være tryg ved at aflevere sit tøj hos mig og vide, at det bliver solgt til en realistisk pris, fortsætter hun.

Harmoni mellem Madam Rosendahl Vintage og Brandts Klædefabrik_S9A5023.jpg

Madam Rosendahl Vintage passer perfekt ind i Brandts Klædefabriks stemningsfulde atmosfære, da den personlige og hyggelige stemning i butikken lægger sig tæt op ad de andre beboere i Brandts Passage. Her er de smukt indrettede butikker, den personlige vejledning, eksklusiviteten og kvaliteten også i højsædet.

– Jeg er rigtig glad for, at Brandts også gerne vil have mig ind, og at de tror på, at min butik også kan supplere Passagen, afslutter Pauline.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik