FRANSK CHARME HOS FREDO’S

– BONJOUR TIL FRANSK MAD

Efter sensommerens udvidelse af Fredo’s Coffee Right har Brandts Klædefabriks franske café endvidere udvidet menukortet med flere franske og italienske specialiteter.

Fredo’s Coffee Right kunne den 15. september byde Odense velkommen i de nye udvidede lokaler i Brandts Passage. Siden da er menukortet udvidet med franske specialiteter som blandt andet quiche og croque monsieur, men også italienske retter som perlebygsalat og diverse osteanretninger. Det udvidede menukort skal være et supplement til det allerede eksisterende udvalg af kaffe og cocktails.
De udvidede lokaler og menukort betyder, at man nu har mulighed for at bruge caféen som et opholdssted, hvor man kan få et pusterum fra den travle hverdag. Der er plads til større selskaber, men også de mindre af slagsen, hvis man bare lige skal have en hurtig bid mad eller en enkelt kop kaffe. Fredo’s Coffee Right vil forsætte med at afholde forskellige events – blandt andet kan du komme til gin- og romsmagning.
På trods af udvidelsen af både lokaler og menukort holder Fredo’s Coffee Right fast i den imponerende kvalitet af råvarer. Kun det bedste er godt nok; derfor benytter den franske café også kun små, lokale leverandører, som skal sikre uforglemmelige mad- og drikkeoplevelser.

Af Catarina N. Larsen

previous arrow
next arrow
Slider