Forsiden NyhederFredo’s investerer i lysere tider
jul
03
2018

Fredo’s investerer i lysere tider

Den populære café  Fredo’s i Brandts Passage udvider til næsten det dobbelte, får større menukort – og der er stadig højt til loftet og smil på læben. 

Fredo’s Coffee Right i Brandts Passage har vokseværk. Den populære café, har inddraget nabolejemålet, en tidligere modebutik, så den nu råder over cirka den dobbelte kapacitet – men det er stadig højt til loftet og smil på læben.

Fredos Brandts PassageI en tid, hvor benhård konkurrence om gæsternes gunst, skaber en dagligdag med negative spændinger og hvor kendte caféer og restauranter sættes til salg eller lukker helt, så vælger mor og datter, Sylvie og Désirée Abitbol, der driver Café Fredo’s, at gå mod strømmen og investere i en lys fremtid på Brandts.

– Der er ikke grund til andet end at anskue situationen med positive og kreative øjne. Det er dét signal, vi vil sende.

– Dele af mellemvæggen er revet ned og skaber et naturligt lokale-sammenhæng som inspirerer til nytænkning i hyggeligt og spektakulært interiør med indbydende vægfarver, kunst med kant, smarte lamper og specialdesignede borde og stole – samt en karismatisk hesteskoformet bar og salgsdisk, der bliver det nye Fredo’s fikspunkt.

Som det allerede kan ses i det gode sommervejr, så råder caféen nu over det dobbelte udendørs serveringsareal.

Nyt, større menukort

Lokaleudvidelsen har givet mor og datter næring til udvidelse af menukortet, der nu også omfatter en særligt komponeret brunch, årstidens salater, små velsmagende tapas-anretninger samt alt godt til vegetaren – det hele med fokus på økologien.

Udvalget af udenlandske øl, vine, bobler og trendy spiritus er udvidet med bl.a. underholdende cocktails, såvel farverige klassiske som spritnye blends.

– Vi serverer dog stadig kaffe med sjæl.

Som fundamentet for husets kaffekultur, der også omfatter gængse kaffer som cappuccino, caffe latte, café au lait og frappé coffee med græske undertoner.

– Vi elsker stemningen her på Brandts med et unikt kulturcentrum med shopping- og cafémiljø, som året rundt krydres med en række festivaler, siger Désirée Abitbol, daglig leder siden åbningen i 2014. Hun forventer at det nye Fredo’s Coffe Right ser helt klar til åbning i begyndelsen af august.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik