Freja

Syddansk Universitet

Hvad laver du i området i dag?

Jeg skal i Organic Club for at se om der skulle være noget i det kollektive klædeskab som jeg mangler.

Hvor tit er du i området?

Det er jeg nok minimum en gang om ugen, jeg kommer ret tit forbi Organic Club både fordi det er en virkelig hyggelig butik og fordi jeg er en del af det kollektive klædeskab

Dit yndlingssted i Brandts Klædefabrik er?
Jeg tror ikke jeg har noget ynglingssted som sådan. Jeg synes hele området har en helt særlig stemning over sig, her er altid så hyggeligt at komme ned. Men hvis jeg skal vælge så er det nok selve den del som er passagen, der ligger så mange hyggelige butikker, som er med til at skabe den gode stemning.

Det bedste ved Brandts Klædefabrik?
Den mangfoldighed man finder i de forskellige butikker. Jeg er sikker på man kan finde noget for alle hernede.

Din bedste oplevelse i Brandts Klædefabrik har været?
Uhh det er svært! Jeg var til Karrusel i sommers hernede, det var super hyggeligt og en fed stemning. Men for nogle uger siden var jeg på Magasinet og se Rock of Ages, det var virkelig en fed oplevelse.