Forsiden Gastronomi Byens bedste kaffe

Byens bedste kaffe

Byens bedste kaffe finder du i Brandts Klædefabrik. Danmark er faktisk blandt verdens mest kaffedrikkende lande, og Brandts Klædefabrik er et paradis for dig, der elsker kaffe. I Brandts Klædefabrik finder du nogle af Odenses bedste kaffebarer og caféer. Uanset vejr og sæson kan du altid finde en hyggekrog. Er det koldt, kan I krybe sammen på en hyggelig café og få varmen med en varm kop kaffe, chailatté eller varm chokolade. I de skønne sommermåneder garanterer vi, at du altid kan finde en plads ude, hvor du kan nyde solenes lune stråler.
Træk stikket ud og tag veninden, ungerne eller kæresten med, eller kombiner læsetiden med byens bedste kaffe.

Fredo’s
fredos hvid chokoladeFredo’s er stedet, hvor man, uanset sæson, kan få en kop kaffe, der rammer lige dér hvor den skal. Fast på menukortet er Fredo’s Cappuccino, Fredo’s Espresso og Fredo’s Frapé. Frapé er en dejlig sød iskaffe, som stammer fra Grækenland og efterhånden har vundet indtog i Danmark. På en varm sommerdag kan også anbefales Fredo’s specialitet, en kold cappuccino, eller en jordbærmilkshake.
Har du en sød tand må du ikke snyde dig selv for den hvide, varme chokolade, som smager sødt med flødeskum og marshmallows på toppen. Forkæl også dig selv med de farverige macarons og lækre flødeboller fra Odense Chokoladehus.

Kagedåsen
På konditoriet “Kagedåsen” er der fokus på de gode råvarer og gamle dyder.
kagedaasenAlt er hjemmelavet, fra kagemontrens fristende indhold, til skønne friskbagte teboller, flødeboller, cake-pops og meget mere. Dertil kan nydes klassisk og enkel, friskmalet og friskbrygget kaffe, konditorens egen teblanding eller en rygende varm kakao, fuld af smag. Her er der kvalitet, service, hygge og nærvær, som der kun kan være, når porcelænskopperne kommer frem.
Kagedåsen er stedet man skal besøge for en gedigen og autentisk konditorioplevelse.

Café biografencafebio
Café biografen er en hyggelig café med udeservering på den store åbne plads. Når du træder ind i Café biografen oplever du en stemning og atmosfære, som er helt særegen. Som i en klassisk film, hvor du venter med spænding på slutningen.
På Café biografen finder du et stort udvalg i specialkaffe, te og naturligvis varm kakao.


Kong Volmer
kongvolmer
Kong Volmer er klassisk dansk, når det er bedst. En let brunch eller frokost i den hæderlige frokostrestaurant Kong Volmer er dagens højdepunkt. Her fremtryller kongen det mest fantastiske og farverige frokostbord, at du kan forestille dig.
Hos Kong Volmer kan du naturligvis også nyde en god kop kaffe med f.eks. gammeldags æblekage med flødeskum og ribs gelé, hjemmebagt kranse- eller kiksekage eller måske en hjemmebagt bolle med smør.

Café Cuckoos Nestcuckoos
Café Cuckoos Nest er en hyggelig oase med levende musik og spændende hyggekroge.
Gode venner, kærestepar og forretningsforbindelser kan nyde livets gode stunder i den stemningsfyldte gårdhave, fornemme byens pulserende liv på fortovscaféen eller finde en hyggelig indendørs krog i det franskinspirerede cafémiljø.
På Café Cuckoos Nest finder du alle former for kaffe, specialkaffe, te, kakao, chai latte og de kan naturligvis nydes med en skøn tærte eller kage til.


Café Chinochino
Cafe Chino er kendt for deres studievenlige priser og hyggelige omgivelser. Caféen udbyder flere forskellige retter, hvor smagsoplevelse, udseende og kvalitet er i højsædet. Kendetegnet findes dog i deres burger, der både er deres passion og mission. Burgerne findes i et stort udvalg, med hver deres særpræg. Alt laves fra bunden, lige fra den store, luftige burgerbolle til de lækre, sprøde pommes frites.
Nyd en varm eller kold kop kaffe i den hyggelige café eller solrige terrasse.

Studenterhusets Café
Studenterhusets café er stedet, hvor du hænger ud med andre studerende. Her kan du mødes med venner og veninder efter studiet, eller bruge caféen som læseplads, hvor du kan kombinere læsetiden med en god kop kaffe.  Bliver I sultne byder caféen også på kage, sandwich og frugt. Alt naturligvis til studievenlige priser.

studenterhuset

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik