Forsiden Gastronomi Pernille Sommer: Det skal du prøve i foråret

Pernille Sommer: Det skal du prøve i foråret

Pernille Sommer fra Sommers Køkkenunivers giver her sit bud på mad du bør prøvesommer

Usødet solbær
Vi har stadig brug for masser af vitaminer. Her er usødet solbær genialt. Det er meget bedre end havtorn, som ellers betragtes som den bedste vitaminkilde.

Pasta & trøffelolier
Steg et par portobellosvampe. Put lidt fløde i – og dryp med et par dråber trøffelolie. Put eventuelt et par basilikumblade i. Kog noget god pasta til.

Grøn the & lemoncurd
Grøn the indeholder masser af antioxidanter, som er godt mod mange sygdomme. Det  er dejligt at drikke i de tidlige forårsmåneder og bliver helt perfekt, hvis du samtidig smører et stykke toast med lemoncurd,og nyder til.

Syltet og stærkt
Hvis du trænger til forandring fra syltede agurker og asier, så prøv i stedet syltede grønne tomater til et stykke kød eller simremad. Og så er peberrodscreme med solbær en rigtig skøn kombination til de retter også.

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk