GEM DINE MINDER

Billedbutikken i Brandts Passage slog dørene op i 1982 og er derfor efterhånden en integreret del af Brandts Klædefabrik. Butikken startede dengang som et minilaboratorie og producerer i dag mere end 1 million billeder om året til deres kunder. Billedbutikken lever og ånder for produkter i høj kvalitet og korte leveringstider. Butikkens produktioner er da også flere gange blevet kåret som Danmarks bedste kvalitet, og det er ikke uden grund. I Billedbutikkens opstart tog fremkaldelse af billeder helt op til en uge, men allerede fire år senere havde de skaleret leveringstiden ned til blot en time. I dag fremkalder Billedbutikken billeder inden for 30 minutter – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten! Til daglig drives butikken af syv unge fotoentusiaster, der hver dag står klar til at få det bedste ud af dine billeder.

ALT INDEN FOR FOTOVERDENEN
Billedbutikken tilbyder en bred række produkter og ydelser, heriblandt analog og digital fremkaldelse. De fleste kender følelsen af at have kameraet eller telefonen fuld af gode billeder, der aldrig rigtig kommer videre, men med Billedbutikkens mange muligheder er det nemt at bringe minderne til live. Man kan nemlig både sidde derhjemme og bestille sine fotos til fremkaldelse via Billedbutikkens netbutik eller mobilapplikation, men man kan også aflægge butikken et besøg og hente sine billeder selv, fortæller kommunikationsdirektør Jeppe Skovmose. Billedbutikken laver også billedsamlinger. Her tror de på, at et fotoalbum er med til at skabe en særlig stemning – især når hele familien er samlet omkring det og ser tilbage på alle de hyggelige stunder, de har haft sammen igennem tiden. Hvis et fotoalbum dog alligevel bliver for gammeldags, så foreslår Billedbutikken, at man kaster sig ud i at designe en fotobog. En fotobog har de samme kvaliteter som et fotoalbum, men i modsætning til fotoalbummet kan man helt selv vælge, hvordan den skal se ud. Endvidere tilbyder Billedbutikken unikke invitationer til bryllup, barnedåb m.fl., storprint samt pas- og visumbilleder til hele verden.

DEN PERSONLIGE JULEGAVE
Er man på udkig efter en personlig julegave, er Billedbutikken også leveringsdygtig i sjove gaveartikler med tryk. Her vælger man helt selv et foto, som kan pryde en telefon, et puslespil, et kaffekrus, en t-shirt og meget mere. De fleste fotos udføres og afsendes samme dag, som bestillingen er afgivet – og som en lille bonus kører Billedbutikken tilbud hele november.

Besøg Billedbutikken i Brandts Passage og hør mere om dine muligheder.

Rigtig god jul!

Af Stephanie Kanstrup

previous arrow
next arrow
Slider