Glimmer, farver og pleksiglas

– Din guide til årets julefrokostoutfit

Har du også prøvet at købe et festligt outfit til en festlig anledning, som kun bliver brugt én gang? Ikke mere – Dorte Kolbæk giver dig her nogle tips til, hvordan det samme outfit kan bruges til både hverdag og fest.
Kolbæk i Brandts Passage er et sandt mekka af unikt og moderigtigt tøj, sko og tilbehør til kvinder, unge som ældre, som afspejler modens tendenser i materialer, smukke farver og snit. Kolbæk ejes og drives af Dorte Kolbæk, som er ekspert i at kombinere og sammensætte farver. Ifølge Dorte kan ethvert stykke tøj dresses op eller ned – det hele handler om styling, tilbehør og accessories. Få her Dortes bedste tips til julefrokostoutfittet – og hvordan du kan bruge det igen efter festlighederne er veloverstået. 

DRESSET
En julefrokost går oftest ud på tre ting; at spise, drikke og danse. Derfor er det vigtigt, at dit outfit er komfortabelt – hvad enten det er i form af et par smarte bukser eller en fin kjole. Til en festlig anledning er det tætsiddende outfit et klassisk valg, men et løstsiddende kan være lige så chikt. Gå efter et snit, der passer til din figur, og som du føler dig tilpas i. Med hensyn til materiale er glimmer og blonder et sikkert festhit, men du kan også forsøge dig med et outfit i leoprint, tern eller velour. Uanset hvad du vælger, kan dit outfit piftes op ved at tilføje en smart læderjakke for et råt look eller måske en pels eller glimmerblazer for et mere luksuriøst look. Når du så skal dresse dit outfit ned til hverdagsbrug, kan du tilføje en lækker, farverig strik eller cardigan.

SKOVALG
Til festlige lejligheder kan en sko med lidt hæl sikre dig et feminint udtryk, uanset om du hælder til en stilet eller støvlet med en klassisk smal hæl eller en smart chunky hæl. Hvis du er mere til en flad sko, kan du vælge en ankelstøvle i læder eller ruskind med enkle detaljer. Til hverdagsoutfittet kan støvlen eller et par cool sneakers dresse det ellers festlige look lidt ned.

ACCESSORIES
Ifølge Dorte er accessories med til at fuldende dit look – og det kan være alt lige fra en taske, til smykker, tørklæde eller hårpynt. I år må dine accessories gerne være farverige, og især smykkerne må gerne være lidt overdimensionerede – både til hverdag og fest. Derfor kan du roligt tilføje et par af Kolbæks store øreringe i pleksiglas eller farvede, facetterede sten. For et mere klassisk udtryk er en perle et sikkert valg. Hvis du er til det mere minimalistiske udtryk i hverdagen, kan du tage et sæt enkle creoler i sølv eller guld i ørene. Derudover kan du til hverdag tilføje et pandebånd, gerne et med knude. Både til hverdag og fest er det tilladt at have nogle farverige og mønstrede strømper i skoene – også i stiletterne! Hos Kolbæk finder du et udvalg af smarte strømper med leoprint, sten, glimmer, tern og fjer. 

VÆR DIG SELV OG LEG DIG FREM
At sammensætte et outfit må gerne være sjovt. Leg dig frem og vær ikke bange for at mikse farver på kryds og tværs eller sætte de samme farver sammen i flere nuancer. Udforsk din stil og vær ej heller bange for at tage chancer. Men vigtigst af alt: Vær dig selv. Så kan du nemt rocke ethvert outfit!

Kom ind til Kolbæk og få personlig vejledning til dit julefrokostoutfit.

Af Julie Grønbek Øberg

previous arrow
next arrow
Slider