Forsiden Historie Jean Paul – Da drømmen gik i opfyldelse

Jean Paul – Da drømmen gik i opfyldelse

Brandts Klædefabrik var så småt ved at blive forvandlet fra pulserende industriområde til hipt butiks-, café- og kulturcenter, da det unge Odense-par Bente og Poul Erik Laursen rykkede ind i kompleksets endnu ufærdige passage.

jean paul

”Vi husker det, som det var i går, da vi åbnede Jean Paul fredag den 3. november 1984. Vi var uddannet i herretøjsbranchen og havde en fælles drøm om at åbne en butik i centrum,”
fortæller ægteparret, der hver eneste dag lige siden har passet og plejet deres store kundekreds i butikken Jean Paul.

”Vi havde jo det branchemæssige fundament i orden, og da det ideelle lokale dukkede op her på Brandts, var drømmen opfyldt. Fra starten vidste vi ikke, om der ville være arbejde til
os begge. Men det viste sig heldigvis hurtigt, at det var der. Det handler om kundepleje, service og høj kvalitet.”

Og dét har det altid gjort for Bente og Poul Erik Laursen, der satser på et britisk inspireret sortiment med klassisk herretøj, fra eksklusive tweedjakker, hatte, kasketter og sko til skjorter
og benklæder.jean paul modeshow

Parret fortæller, at Brandts Passage slet ikke var færdigetableret, da de første lejemål – deriblandt Jean Paul – rykkede ind på den gamle fabrik: ”Vi kan huske de første år, da butikken lå i nummer 21; da gik kunderne på interimistiske brædder, der var lagt ud på passagens byggejord. Vi var virkelig med til fødslen af en ny spændende bydel.”

Da nabobutikken “Vivaldi” efter et par år ville udvide, rykkede Jean Paul til et lidt større lokale i nummer 25, og her har butikken været siden.

”Vi har altid turde være os selv og gå efter det, vi selv troede på. Måske derfor, at vi i årevis har haft en stor fast kundekreds fra hele landet. Når de kommer for at handle med os, så åbner de også øjnene for alt det, Brandts og resten af Odense ellers har at byde på, og det er vi glade for,” siger Bente og Poul Erik Laursen, der især de senere år har oplevet en fantastisk udvikling i området. ”Vi mærker et godt samarbejde her i kvarteret, og til daglig er vi stolte over at være en del af Brandts-familien”, siger ægteparret.

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik