Det sker


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
(Ny Dato!!) Lara Luna // Isbjörg // Cyano

(Ny Dato!!) Lara Luna // Isbjörg // Cyano

26 feb 2021, 17:3026 feb 2021, 21:30

Studenterhus OdenseAmfipladsen 6Odense,5000 Kort ————————OBS…

————————OBS ny dato—————————-

Billetpris: Almindelig 60 kr. / Studerende 50 kr.


Lara Luna er et alternativt Pop/Rock-band. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk, publikums- og jordnær performance. Det lyriske univers bevæger sig blandt andet rundt om kærlighed på godt og ondt – som en universel følelse alle kan relatere til – og lydbilledet er inspireret af kunstnere såsom Mew, Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit.

soundcloud.com/laralunaband
VIDEO: youtu.be/fSaD-0wfohU

Isbjörg spiller klavertung progressiv rock – eller math stadium-rock som Gaffa har beskrevet det. Skæve taktarter og rytmiske figurer kombineres med ørehængende melodier og medrivende temaer, som fanger lytteren i et intenst og uforudsigeligt lydunivers.

isbjorg.bandcamp.com/album/iridescent?fbclid=IwAR19PnmSyiqG70qluR1PG5uIRvULWqxTPa9ea7Aa40R_8Ley7N…
VIDEO: youtu.be/YZOFzjkjrAg

Cyano er en københavnsk mathrock trio. De er lyden af nordisk pigtråd uden hegn
VIDEO: youtu.be/EhQznS1euVg

* Obligatorisk garderobe på 20 kr.
Billetsalg: www.place2book.com/da/sw2/sales/ghuzv34t40

– Koncerten er en del af Plekter DIY Tour 2020, der er støttet af ORA Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere.
Læs mereLæs mindre

113 interesseret  ·  38 deltager
Plekter Rock Tour // Studenterhus m. Lite Kite og Frank Disco

Plekter Rock Tour // Studenterhus m. Lite Kite og Frank Disco

08 maj 2021, 20:0008 maj 2021, 23:00

Studenterhus OdenseAmfipladsen 6Odense,5000 Kort Plekter Tour er klar…

Plekter Tour er klar med to spændende nye rocknavne fra den danske muld. Med forbilleder som Foo Fighters, Arctic Monkeys og Queen, er der lagt i ovnen til en fest når Lite Kite og Frank Disco indtager scenen.

Frank Disco
Frank Disco er en poprock-trio fra østjylland.
Med store ambitioner om at stå på de største scener, dykker Frank Disco ned i et rocket univers med poppede undertoner. Store guitarbilleder, poppede melodier, samt engelske kærlighedstekster kan være med til beskrive bandets lydbillede. Med ungdommens ukuelighed leger de med det musikalske og skaber musik, som på alle måder er dragende. Kun fantasien sætter grænser for hvilke instrumenter, der er at finde på Frank Disco’s nye EP “Prelude.” Dog er bandet stadig en rock-trio bestående af guitar, bas og trommer. Med brug af mellotron, synthesizere og flerstemmigt kor, har bandet en helt unik og aktuel lyd, som spænder meget bredt. Inspirationen kommer blandt andet fra britisk stadionrock, i form af Oasis og Arctic Monkeys. Og med en kærlighed til David Bowie og Queen bliver en Frank Disco koncert aldrig kedelig!

Link: www.facebook.com/frankdiscoband/

Lite Kite
Lite Kite er en kvartet der spiller energisk og original rockmusik. Samtidig er melodierne fængende og meget let spiselige. Genremæssigt trækker musikken tråde fra bands som Foo Fighters, Kings of Leon og Saybia. Der er altid et stærkt budskab i sangene og de brænder for at formidle det til publikum.
Modsat den populære kultur, hylder Lite Kite det ekstraordinære og det opsigtsvækkende, fremfor det gængse og afdæmpede. Dette kommer til udtryk i musikken, som behandler de store menneskelige følelser så som den platoniske kærlighed, eksistentialistiske spørgsmål og opofrelse. De seriøse temaer akkompagneres med stemningsfyldte, muntre og energiske melodier som bidrager til den festlige stemning til deres shows. De fokuserer på substans og lytbarhed, frem for påtaget kunstneriskhed og selviscenesættelse. De ønsker at formidle et egentligt budskab med musikken. Derfor er Lite Kite et simpelt og ærligt Rockband.

Link: www.facebook.com/litekitefanpage/

——————————————————————————
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2020 der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.
Læs mereLæs mindre

10 interesseret  ·  6 deltager
Dodo & The Dodos i Magasinet

Dodo & The Dodos i Magasinet

21 maj 2021, 21:0021 maj 2021, 23:30

Magasinet

Glæd dig, for Dodo & The Dodos kommer til Magasinet med alle deres hits og evergreens på deres efterårs- og vinterturné!

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor det odenseanske publikum får glæden af at opleve dem i Magasinet den 20. november. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum.

//

Dato: 21. maj 2021
Koncertstart: 20:00
Døre: 19:00
Sted: Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C
Forsalg: 295,-
Billetter: place2book.com/da/sw2/sales/8e72nqntvl
Arrangør: Kulturmaskinen og Brand M
Læs mereLæs mindre

180 interesseret  ·  12 deltager
Fars dag - Stegt flæsk

Fars dag – Stegt flæsk

05 jun 2021, 18:0005 jun 2021, 23:45

Kong VolmerBrandts Passage 13Odense,5000 Kort Vanen tro som i de …

Vanen tro som i de forgående 11 år byder vi på STEGT FLÆSK med persillesovs, hvide kartofler samt vores hjemmesyltede rødbeder…
Spis til du revner for kun 168,- pr. pers.
Er du ikke til svin, så serveres også klassisk Pariserbøf & Stjerneskud
Læs mereLæs mindre

71 interesseret  ·  4 deltager