Det sker


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Skøn Blomsterfestival

Skøn Blomsterfestival

13 aug 2020, 17:0016 aug 2020, 16:00

Brandts Klædefabrik – Byen i ByenBrandts Passage 3-41Odense,5000 Kort

Blomster og grønt er ganske enkelt uimodståeligt, og derfor glæder vi os til igen i år at byde dig velkommen til Odense Blomsterfestival i Brandts Klædefabrik.

Vi kan endnu ikke afsløre, hvordan vi tolker årets tema "Skønhed i Forvandlingen" – alligevel kan du godt glæde dig. Det bliver smukt!
Læs mereLæs mindre

694 interesseret  ·  23 deltager
H.C. Andersen Festival

H.C. Andersen Festival

16 aug 2020, 17:0023 aug 2020, 22:00

Brandts Klædefabrik – Byen i ByenBrandts Passage 3-41Odense,5000 Kort

August er ganske enkelt et musikalsk højdepunkt med gratis koncerter under åben himmel – på Amfipladsen.

Programmet til årets koncerter er under udarbejdelse. Mens vi venter på at kunne afsløre, hvilke koncerter og navne vi kan invitere dig med til en lytter på, så kan du følge programmet og nyhederne direkte fra H.C. Festivalen selv.
Læs mereLæs mindre

63 interesseret  ·  1 deltager
OBS NY DATO: Sebastian Klein - Mer´ Styr På Dyr // Magasinet

OBS NY DATO: Sebastian Klein – Mer´ Styr På Dyr // Magasinet

06 sep 2020, 13:0006 sep 2020, 16:00

MagasinetFarvergården 19Odense,5000 Kort

*** OBS NY DATO! ***

‘MER ́ STYR PÅ DYR – nu med slange og puma!’ – koncert.

Dørene åbner kl. 12.00, en time før showet
Nummererede pladser købes i forsalg.

Talentet som TV-vært er uomtvisteligt, og Sebastian er kendt og elsket af børn i hele landet!

Der vil stadig være fokus på musikken fra CD ́en ‘STYR PÅ DYR’, der udkom sammen med bogen af samme navn. Og Sebastian har stadig et vaskeægte rockband med, hvor Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer er kapelmesteren.

Showet indeholder alt det, Sebastian er kendt og elsket for: humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans – og nu som altid i perfekt øjenhøjde med børn i alle aldre.

Som sædvanligt sindsygt sjovt for børn og sjovt nok osse sjovt nok for de voksne. Denne gang med flere og nye numre – og endnu mere farligt!
—-
Om bogen ‘STYR PÅ DYR’:
Bogen indeholder den fantastiske historie om Sebastian, der som dyrepasser får uventet besøg af ingen ringere end Hendes Majestæt Dronningen. Og ja, så er gode råd “dyre”.
Læs mereLæs mindre

244 interesseret  ·  13 deltager
Carl Emil Petersen med band i Frølageret

Carl Emil Petersen med band i Frølageret

17 sep 2020, 20:0017 sep 2020, 22:00

Kulturmaskinen OdenseFarvergården 7Odense,5000 Kort

Carl Emil Petersen – Amager Forbrænding Live Tour 2020 med fuldt band!

Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix “ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ” Frit Land “ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio” Sange som “Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits, og endnu engang understregede Carl Emils store evner som sangskriver.

Den 1. november udsender 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album “Amager Forbrænding”. Singleforløberen “Tiden Flyver” er i rotation på alle radiokanaler og varsler en moderne nordisk rock tone med Carl Emils særegne lyrik i topform. Carl Emil er desuden med i dette års udgave af TV2 programmet Toppen af Poppen og til foråret turnerer han med sit band.

“Til foråret spiller jeg min første indendørs band turné i 3 år. Min kommende plade ‘Amager Forbrændingʼ er et rockalbum som er skabt til de store scener – det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats”
Læs mereLæs mindre

297 interesseret  ·  28 deltager
Sporløs - Foredrag med Annette Krogul [NY DATO]

Sporløs – Foredrag med Annette Krogul [NY DATO]

06 okt 2020, 19:0006 okt 2020, 21:00

Studenterhus OdenseAmfipladsen 6Odense,5000 Kort

OBS: NY DATO

Foredrag med Foredragsholder Annette Krogul Bertelsen.

Pris: 50 kr. for alm. / 30 kr. for studerende.

Hemmeligheder, løgne og kidnapsforsøg:
Kom, hør og oplev historien om det illegalt adopterede barns rejse til en voksentilværelse på godt og ondt.
Anette boede sit livs 2 første år på børnehjem, hvorefter hun brugte mange år på at søge efter hendes rødder. I 2016 samledes alle brikkerne og puslespillet gik endelig op. Anette udgav i 2017 bogen "Jeg vil min datter – Breve fra et børnehjem" og er efterfølgende blevet anerkendt og rost for sine fængende og hudløst ærlige foredrag.

Foredraget er på dansk, og det vil være muligt at snakke med Annette efterfølgende + bogsalg.

* This event is in Danish
Læs mereLæs mindre

32 interesseret  ·  7 deltager
Magi i Brandts Klædefabrik

Magi i Brandts Klædefabrik

15 okt 2020, 10:0017 okt 2020, 17:00

Brandts Klædefabrik – Byen i ByenBrandts Passage 3-41Odense,5000 Kort

Vi kan også lide fantasi og magi, og oktober kan bare noget særligt.

I efterårsferien kan du slippe din indre eventyrlyst løs – det er både for voksne og børn, muglere, dementors og alle de andre figurer.

Vi glæder os til igen at samarbejde med Søren Mortensen, der er manden bag Magiske Dage, og som er igang med at trylle årets oplevelser sammen…..
Læs mereLæs mindre

303 interesseret  ·  22 deltager
Dodo & The Dodos i Magasinet

Dodo & The Dodos i Magasinet

20 nov 2020, 20:0020 nov 2020, 23:00

Magasinet

Glæd dig, for Dodo & The Dodos kommer til Magasinet med alle deres hits og evergreens på deres efterårs- og vinterturné!

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor det odenseanske publikum får glæden af at opleve dem i Magasinet den 20. november. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum.

//

Dato: 20. november 2020
Koncertstart: 20:00
Døre: 19:00
Sted: Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C
Forsalg: 295,-
Billetter: place2book.com/da/sw2/sales/8e72nqntvl
Arrangør: Kulturmaskinen og Brand M
Læs mereLæs mindre

131 interesseret  ·  3 deltager
Henrik Lindstrand - Intimkoncert i Frølageret

Henrik Lindstrand – Intimkoncert i Frølageret

20 nov 2020, 21:0020 nov 2020, 22:30

Kulturmaskinen OdenseFarvergården 7Odense,5000 Kort

Kashmir-medlem og komponist Henrik Lindstrand i intim koncert med egne, smukke klaverkompositioner.

Det er svært at sige ”Henrik Lindstrand” uden også at sige ”Kashmir”, men hans særdeles imponerende CV vidner om et ikke bare langt og fascinerende, men også mangfoldigt liv inden for musikken.

Foruden sin rolle som multi-instrumentalist og lydtroldmand i gruppen Kashmir og en uddannelse fra Københavns Rytmiske Musikkonservatorium, har svenskfødte men herboende Lindstrøm en succesfuld karriere inden for filmmusikkens verden med sig, senest med kompositioner til filmen ”Undtagelsen”.

I 2017 sprang han ud som soloartist med klaveret som eneste værktøj, og det er disse stemningsfulde, smukke og legende kompositioner og universer, som han inviterer publikum ind i denne intime aften i Frølageret.

I efteråret 2017 udkom Henrik Lindstrands anmelderroste debutalbum 'Leken'. Titlen trækker tråde tilbage til Lindstrands barndom, og er navnet på den svenske skogssjö han voksede op i nærheden af.

“Leken’-søen har en særlig plads i mit hjerte. For mig, er den en slags metafor for et lille sted, hvor der er rart at være. Et hemmeligt sted og en verden, hvor jeg er tryg og der er plads til leg (leken, svensk for leg, red.). Det nye album er stærkt inspireret af dette sted. Det skulle være en leg at lave dette projekt, hvilket fyldte mig med en fantastisk energi og fremdrift I skabelsesprocessen." – Henrik Lindstrand.

I juni 2019, var han klar med opfølgeren "Nattresan", der, som titlen antyder, er blevet til om natten. På dette album er musikken blevet udbygget fra kun at være akustisk til også at rumme elementer af elektronisk loungemusik.

"Henrik Lindstrand cementerer sin solokarriere med langspiller nummer to, Nattresan, der er lige så fin og fragil som det smukkeste vinterlandskab.I en tid spækket med facebookopdateringer, linkedinræs, konkurrencesamfund og hvad har vi, burde alle tage et hvil med denne skive i ørene. Det ville spare staten for en del psykologsamtaler, for det er medicin på sort vinyl" – POV.

Læs hele anmeldelsen her: pov.international/ny-plade-fra-henrik-lindstrand-er-ikke-bare-et-kashmir-frikvarter/

//

Koncerten præsenteres af Kulturmaskinen.

//

Dato: 20. november 2020
Tid: 21:00 (døre: 20:00)
Sted: Frølageret, Kulturmaskinen

Pris i forslag: 150 dkk (+ gebyr)
Pris i døren: 170 dkk
Læs mereLæs mindre

28 interesseret  ·  5 deltager
Rugsted & Kreutzfeldt i Magasinet

Rugsted & Kreutzfeldt i Magasinet

22 nov 2020, 20:0022 nov 2020, 23:00

MagasinetFarvergården 19Odense,5000 Kort

Efter mange succesrige, velmodtagede og udsolgte koncerter på deres 40års-jubilæumsturné i 2019 fortsætter Rugsted & Kreutzfeldt touren i 2020. Til november er det Odenses tur til at opleve en af deres eksklusive liveoptrædener.

Rugsted & Kreutzfeldt er en en popduo i toppen af dansk elite med et utal af hits i bagkataloget, der blandt mange andre tæller “Jeg ved det godt” og “Tilfældigvis forbi”.

Der er altid stor gensynsglæde, når det musikalske makkerpar går på scenen, og overalt er duoen blevet mødt af glade koncertgængere og fællessang. Makkerparret leverer altid en fremragende koncert og til alles begejstring et mix mellem gamle og nye sange.

Oveni har Rugsted & Kreutzfeldt tilføjet nogle af de kendte hits til setlisten, som de har skrevet til andre kunstnere. Så publikum kan glæde sig til en koncert med en lang række hits, der bringer nostalgien frem og sætter gang i festen.

Rugsted & Kreutzfeldt har skrevet musik til mange andre store danske kunstnere, såsom: Sanne Salomonsens “Hvis du forstod”, “Uden dig”, “Kærligheden kalder” og “Tænk på mig”; “Jeg i live” med Burhan G; Lis Sørensens “Du tænder lys”; “Simple emotions” med Peaches and Bobo; Martin Brygmanns “Hjertets telefon”; Søs Fengers “Kun et kys herfra”; “Back to where I started from” med Bobo Moreno og mange flere.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler, og der er garanti for en helt særlig oplevelse, når de gæster Magasinet.

//

Siddekoncert. Unummererede pladser.

//

Dato: 22. november 2020
Koncertstart: 20:00
Døre: 19:00
Sted: Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C
Forsalg: 325,-
Billetter: place2book.com/da/sw2/sales/rf57qyih31
Arrangør: Kulturmaskinen og Brand M
Læs mereLæs mindre

136 interesseret  ·  3 deltager
NY DATO: Fribytterdrømme i Kulturmaskinen

NY DATO: Fribytterdrømme i Kulturmaskinen

28 nov 2020, 20:0028 nov 2020, 23:00

Kulturmaskinen OdenseFarvergården 7Odense,5000 Kort

Den 28. november vender Fribytterdrømme tilbage til Kulturmaskinen med en helt speciel koncert!

Aftenene byder på to set med de bedste sange fra det omfattende bagkatalog. Dette kommer ovenpå efterårets store Danmarksturné og deres anmelderroste album 'Skin'.

Der er lagt op til en helt speciel aften, når Fribytterdrømme holder koncert i Kulturmaskinen juni 2020. Hvilke sange fra deres 8 års virke, den to timer lange koncert kommer til at indeholde, bliver offentliggjort løbende. Publikum kan bl.a. forvente sange på setlisten, som de ikke har hørt live i lang tid. Hvad koncerten i 2020 ellers byder på af overraskelser må publikum vente med at se til selve aftenen.

I efteråret 2019 udgav Fribytterdrømme deres tredje album ’Skin’. Stilen er stadig psykedelisk, om end årtiet har ændret sig fra 70’erne til 90’erne, hvor især Manchesters klubscene deromkring har været inspirationskilde. Fribytterdrømme er gået fra det svajende og rockende til det mere dansende og ekstatiske. Om albummet skriver en række toneangivende medier følgende:

”Faktisk er Fribytterdrømmes tredje album deres bedste hidtil” Gaffa, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Kommer til at fylde både dansegulve, hjerner og hjerter” Fyens Stiftidende, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”På godt og ondt et radiopoleret og mangefarvet bæst” Soundvenue, ⭐️⭐️⭐️⭐️

”De lød som Steppeulvene – nu spiller de op til dans og skriver ømme tekster om at smelte i sin elskedes arme” Jyllands-Posten, ⭐️⭐️⭐️⭐️

”Fribytterdrømme vil meget på deres nye album, Skin. Heldigvis er de også rigtige dygtige til det” GF Rock, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fribytterdrømme er også kendte for deres koncerter, hvor energi, attitude og ekstase kombineret med et velspillende og oplagt band giver publikum en fantastisk live-oplevelse.

”Den delvist fynske rocksekstet Fribytterdrømme syrede både ud og ind på Posten lørdag aften, hvor sangene fra det nye album ”Skin” gav dynamik og variation i en koncert med mange klimakser” Fyens Stiftstidende, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

_____________

Forsalg: DKK 150,- / 130,- (studerende)
Dør: DKK 170,- / 150,- (studerende)

Koncerten præsenteres af Kulturmaskinen og DanceLikaMonkey
Læs mereLæs mindre

253 interesseret  ·  62 deltager
The Entrepreneurs [Support: Modest]

The Entrepreneurs [Support: Modest]

09 dec 2020, 22:0010 dec 2020, 1:00

Studenterhus OdenseAmfipladsen 6Odense,5000 Kort

The Entrepreneurs drager på ny en tour rundt i landet, og med sig har de nye lyde og energi, som bandet passioneret har arbejdet på til det, der bliver den kommende plade. Deres eksperimentelle og energiske lydunivers er grundessensen i bandets sangskrivning, der efter endnu et års udforskning har bragt nye sange med sig. The Entrepreneurs nyder et ry som et fremstormende og erfarent liveband, der ikke er bange for at udfordre deres koncertgængere.

Efter en omfattende turné i kølvandet på albummet opnåede trioen hurtigt et rygte som et af de mere prominente livebands i Danmark med deres æstetiske rige og eksperimenterende koncerter, der bragte dem fra SPOT til bl.a. Reeperbahn Festival i Hamborg og legendariske spillesteder i London. I en rejse fra deres EP henover debuten vil The Entrepreneurs lande sikkert i deres nye kompositioner og bringe det med, rub og stub, til forårets annoncerede koncerter.

Support:
Modest made their debut in 2017 with two A-B side singles 'Pretty Sure It’s Honest I' & 'Pretty Sure it's Honest II'. They played Roskilde Festival as a part of their way into the Danish music scene. The singles received critical acclaim in national media which created growing attention around the band. “Please Keep An Eye On Me” is the first single from the long awaited forthcoming debut EP 'For The Better', which was released January 25th 2019.

The song is an expression of an ever growing confidence in the performance of their music, where lyrics state themes like uncertainty, pointlessness and being aware of the state of the world. The music is filled with determined energy, while the vocals speak of the fear of being alone – without being lonesome.

"We made the song in a quite chaotic period. None of us were doing so well and each of us struggled to get things going. You keep going even though it would be easier just to give up. There is a desperate energy in the song, but also an optimism and a persistence to hang on. We think it expresses how we felt”

Modest are Julius Lykke (vocal/bass), Stinus Kruse (drums), Jacob Tjerrild (guitar) og Jakob Ahlers (guitar).

///
Du kan købe dine billetter her:
www.place2book.com/da/sw2/sales/bzsd4qfd45
Læs mereLæs mindre

126 interesseret  ·  15 deltager
New date // Lara // Isbjörg // Cyano

New date // Lara // Isbjörg // Cyano

19 dec 2020, 21:0020 dec 2020, 0:00

Studenterhus OdenseAmfipladsen 6Odense,5000 Kort

Billetpris: Almindelig 60 kr. / Studerende 50 kr.


Lara DK er et alternativt Pop/Rock-band. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk, publikums- og jordnær performance. Det lyriske univers bevæger sig blandt andet rundt om kærlighed på godt og ondt – som en universel følelse alle kan relatere til – og lydbilledet er inspireret af kunstnere såsom Mew, Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit.

soundcloud.com/larabanddk
VIDEO: youtu.be/fSaD-0wfohU

Isbjörg spiller klavertung progressiv rock – eller math stadium-rock som Gaffa har beskrevet det. Skæve taktarter og rytmiske figurer kombineres med ørehængende melodier og medrivende temaer, som fanger lytteren i et intenst og uforudsigeligt lydunivers.

isbjorg.bandcamp.com/album/iridescent?fbclid=IwAR19PnmSyiqG70qluR1PG5uIRvULWqxTPa9ea7Aa40R_8Ley7N…
VIDEO: youtu.be/YZOFzjkjrAg

Cyano er en københavnsk mathrock trio. De er lyden af nordisk pigtråd uden hegn
VIDEO: youtu.be/EhQznS1euVg

* Obligatorisk garderobe på 20 kr.
Billetsalg: www.place2book.com/da/sw2/sales/ghuzv34t40

– Koncerten er en del af Plekter DIY Tour 2020, der er støttet af ORA Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere.
Læs mereLæs mindre

85 interesseret  ·  20 deltager