Forsiden Kultur Særudstilling – Alle Tiders Samling

Særudstilling – Alle Tiders Samling

Det 20. århundredes gemmer fra lageret

Fra den 5. februar til den 15. december 2018 kan man på Tidens Samling opleve jubilæumsudstillingen ‘Alle Tiders Samling’.

I anledningen af museets 25 års jubilæum præsenteres en ny særudstilling. Tidens Samlings store lager gemmer på IMG_4711-300x200svundne skatte og finurlige effekter fra det 20. århundrede og i anledning af jubilæet forvandles særudstillingslokalet til en lagerhal fyldt med genstande, der i tidens løb er blevet glemt af andre, men gemt her. Udstillingen ’Alle Tiders Samling’ er et overflødighedshorn af klæder, design og brugsgenstande fra danskernes dagligdag og giver et indblik i vores fælles fortid.

Tidens Samling råder over Nordens største private samling af beklædning og effekter fra det 20. århundrede. Samlingen bliver opmagasineret og kategoriseret på et stort lager, så alt er parat til at blive fundet frem til nye udstillinger og spændende filmproduktioner. ’Alle Tiders Samling’ giver et indblik i lagerets gemmer og i stemningen, der findes der. Lageret er et livligt sted med masser af aktivitet – sortering, kategorisering, udlejning til film, tv og museer rundt om i landet og meget andet.

I særudstillingen kan man komme helt tæt på de mange skønne effekter og f.eks. se hvordan hattemoden har ændret form, den teknologiske udvikling har taget fart og lede efter barndommens for længst forsvundne, men aldrig glemte legetøj.

’Alle Tiders Samling’ rummer alt, hvad man kan tænke sig af hverdagsting fra det 20. århundrede – fra pudsige IMG_4725-300x200redskaber og dagligdagens hverdagstøj til velkendte klassikere og håndsyede festrober – en fantastisk samling af det brugte og slidte samt det endnu ubrugte og stadigt skinnende.

Særudstillingen Alle Tiders Samling er støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik