LANCERING AF SECONDHAND BØRNETØJ

Fra 1. november 2018 er det hos Madam Rosendahl Vintage nu også muligt at indlevere og købe eksklusivt secondhand børnetøj til piger i bæredygtige rammer.
Madam Rosendahl Vintage er en secondhand butik beliggende i Brandts Passage, der specialiserer sig i high-end secondhand tøj til kvinder – og nu også til piger. Dermed får den stilbevidste og kvalitetsorienterede forælder nu mulighed for at udvide eller indsnævre børnenes garderobe.
”Børn vokser hurtigt, og dermed er der også fra tid til anden brug for udskiftning i børnenes garderobe. Hvis man som forælder desuden er kvalitets- og stilbevidst, kan det også hurtigt blive en dyr affære at købe godt og flot tøj til sine børn. Vi har allerede fået god respons på tiltaget, og vi satser stærkt på, at det bliver en succes”, fortæller indehaver af Pauline Gade.
Lanceringen betyder, at Madam Rosendahl Vintage øger indsatsen for at bekæmpe ’brug og smid væk’-kulturen. Hvad enten det er dit eget eller børnenes, tilbyder Madam Rosendahl Vintage at give dit tøj, dine sko eller tasker et nyt liv hos en ny ejer.