Maros

Brandts Passage emmer af liv og rørighed og byder på et utal af butikker, caféer og kulturinstitutioner. Men hvad sker der bag facaden? I denne artikelserie kan du følge med i, hvad der sker i området i Brandts Klædefabrik og lære mere om, hvem der står bag samt, hvilke initiativer, der er med til at få området til at blomstre. Følg med i Brandts Bag Facaden hver tirsdag og lær mere om livet og arbejdsgangen i Odenses kulturelle mekka.

I denne uge har vi været på besøg i fotostudiet Maros – læs mere nedenfor.

I Passagebygningen i Brandts Passage, hen over restaurationen Pasfall, ligger en lille perle af et kontorfællesskab. Her holder fotostudiet Maros til, som er ejet af kvinden med samme navn.

Maro er uddannet reklamefotograf og grafisk designer. I 1999 kom hun fra Venezuela til Danmark, og efter flere år med forskelligt arbejde, startede hun sin egen virksomhed, som hun nu har haft i snart 15 år.

Maro er mere end blot en fotograf – hendes kompetencer rækker langt ud over de stille billeder, da hun også producerer grafisk materiale lige fra logo til brochurer, som kan bruges både på tryk og web. Og hun er i høj grad åben for nye udfordringer. Ifølge Maro er det nemlig selve processen hun er forelsket i; processen lige fra det sidste glimt af blitz frem til forevisningen af det endelige resultat for klienten.

Maros’ kunder er da også meget forskelligartede, netop fordi hun kan bevæge sig på flere niveauer og har en alsidig portefølje. Det giver en stor variation i arbejdsopgaverne:

”Det jeg elsker ved mit arbejde, er den variation, der er i det. Ikke to dage er ens, og det er et kæmpe plus.”

Interessen og passionen for fotografiet og kærligheden til at arbejde med det, har altid været stor hos Maro. Og det er netop det, at hun kan kombinere sin passion for fotografi med sit arbejde med mennesker, er noget af det hun holder mest af.

De gamle rustikke lokaler i Brandts Klædefabrik ligger den perfekte grobund for godt samarbejde. At virksomheden lige netop ligger i Brandts Klædefabrik betyder rigtig meget for Maro. Her oplever hun nemlig ikke kun nærhed med de andre virksomheder i kontorfællesskabet, men også med de personer og øvrige virksomheder, der er i Brandts Klædefabrik. Hun siger selv der hersker en helt speciel stemning, som nærmest er magisk.

previous arrow
next arrow
Slider