Forsiden NyhederMoshi moshi mind: Velkommen til et univers uden alder
maj
29
2017

Moshi moshi mind: Velkommen til et univers uden alder

Moshi moshi mind er tidløst og flerfunktionelt tøj til alle aldre.

Det første der bliver pirret når man træder ind over dørtærsklen hos moshi moshi mind i Brandts Passage er duftesansen. En aromalampe udsender en liflig duft af citrus, og i højtalerne er der behagelig dæmpet afslappende musik. Design uden navn 3

– Når folk kommer ind i butikken, så kigger de først op i loftet. De stopper vitterligt op og kigger overraskede rundt. Og så siger de: Nej, hvilken ro. Og hvilken duft, fortæller Helle Raun, der er indehaver af den første fynske moshi moshi mind, der åbnede i Brandts Passage i starten af marts 2017.

Butiksindretningen er let, lys og nordisk. Og som kunde er alt overskueligt og nemt at komme til. Det er nemlig moshi moshi minds mission: At det skal være nemt og rart at købe tøj og de andre produkter i butikken.

Fri for kasser

– Vores produkter presser dig ikke ind i en kasse. Vi går op i hvordan det passer ind i dit liv, dine behov og dine interesser. En top er ikke blot en top. Du kan bruge den, som du vil. Som soltop, til træning eller som festtop. Du kan sætte det sammen, som du vil. Hvis nogen spørger: Er denne her til at sove i? Så svarer jeg; ja, hvis det er det du vil, så er den.

Den skal passe til dit liv, fortæller Helle Raun. Begrebet hedder flerfunktionalitet og ligger dybt i moshi moshi minds DNA. Brandet opfordrer til ’clever shopping’ og til at købe tidsløst design. Så til forskel fra andre tøjmærker, har moshi moshi mind ikke kollektioner der frigives fire gange om året efter sæsonerne.

Eviggyldige produkter Design uden navn 5

– Vores overbevisning er, at det der holder, skal have lov til at holde. Og det gør det, hvis man køber kvalitet – så vores produkter er eviggyldige. Vi får selvfølgelig også nye ting ind, men det begrænser sig til få nye ting om måneden, fortæller Helle Raun.

Selv har hun byttet livet som sufflør på Odense Teater ud med jobbet som indehaver af den første fynske moshi moshi mind. Det var ikke nogen let beslutning, for jobbet på teateret var hun meget glad for. Men hun blev draget af idéen bag brandet.

– Jeg synes, at det er svært ikke at forelske sig i tøjet og de mange produkter, siger Helle Raun med et kæmpe smil. Udover tøjet, så sælger moshi moshi mind blandt andet olier, body og spaprodukter, te og ting til hjemmet.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk