En oase midt i byen

Ind gennem porten til en oase med biografer, museer, musikhus, diskotek, eksklusive butikker, hyggelige cafeer og spisehuse og mennesker, der slapper af, køber ind og fordyber sig.

Læs mere

Om Brandts Klædefabrik

Klædefabrikken der blev til kulturmekka og shopping-oase

Der var engang en klædefabrik. Brandts Klædefabrik er et gammelt fabrikskompleks beliggende i Odense Centrum, i det specielle latinerkvarter, tæt på byens gågader.
I dag er Brandts Klædefabrik et yderst eksklusivt shopping kvarter i Odense, der emmer af atmosfære og autenticitet.

Her trives et spændende og levende miljø af så helhjertet en støbning, at det også favner en lang række specialbutikker, biograf, Studenterhus, events og arrangementer, kunst og kultur året rundt.

Året og stort set også døgnet rundt tager Brandts Passage dig væk fra hverdagens stress og skemalagte liv. Her fristes du til at nyde livet – omgivet af hygge og stemning fra de mange cafeer, hvor man både kan opleve udendørskoncerter, få sig en madoplevelse, gå en tur i byen, danse, se på kunst, den gamle bygningsmasse eller bare nyde menneskemylderet.

Nyd den ekstravagante Passage, hvor nogle af Danmarks bedste high-end mode-, design- og interiørbutikker holder til. I denne oase af shopping, madoplevelser og kulturelle tilbud, finder du alt det nyeste fra danske og internationale designere og kunstnere.

Områdets kulturinstitutioner omfatter blandt andet Tidens Samling, Brandts Museum for kunst og visuel kultur, MagasinetDanmarks Mediemuseum, Det Fynske Kunstakademi, og Odense Filmværksted.

Kulturmaskinen er byens kulturhus med åbne værksteder (mediegrafisk, ler, smykker og tekstil), café og mødelokaler. I Kulturmaskinens tre koncertsale arrangeres et væld af store og små begivenheder.

Studenterhuset kan du opleve spændende arrangementer såsom, comedy, Doc Lounge, koncerter, udstillinger, faglige foredrag og blandt mange andre. Benyt dig også af de lækre studiezoner eller få vejledning hos Studievalg Fyn.

Om Brandts Klædefabrik seneste nyheder

Sep
25
2018

BRANDTS BAG FACADEN – Tekstilværkstedet

Læs mere
Sep
20
2018

Kommunikationspraktikant søges

Læs mere
Sep
05
2018

BRANDTS BAG FACADEN - Maros

Læs mere
Flere nyheder

Find vej

Sådan finder du vej til Brandts Klædefabrik

Læs mere

Farvergården

Farvergården er byens nye udendørs forestillingssted. Til små intime koncertbegivenheder eller som totalrum for multikulturelle arrangementer

Læs mere

Parkering

Der er særdeles gode parkeringsforhold, når man besøger Brandts Klædefabrik. Se mulighederne her

Læs mere

Brandts, Brandts Klædefabrik... er du også forvirret?

Der er mange forskellige Brandts’er og de bliver ofte forvekslet med hinanden. Derfor gives der her en kort oversigt over hvad, der er hvad.

Læs mere

Amfiscenen

Amfi Scenen er et af Brandts Klædefabriks varetegn, og bliver brugt til alt fra koncerter til teater

Læs mere

Visionen

Læs visionen for Brandts Klædefabrik

Læs mere

Latinerkvarteret

Brandts Klædefabrik ligger i hjertet af Latinerkvarteret - Et område fuld af atmosfære

Læs mere

Facebook

Følg os på Instagram

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik