Forsiden NyhederOm, i, under, med, over og overalt moshi moshi mind.
nov
15
2017

Om, i, under, med, over og overalt moshi moshi mind.

Det lyse højloftede rum med det store vinduesparti hos moshi moshi mind danner perfekt ramme om det lækre og indbydende univers, der inspirerer til en aktiv, lækker og mindre kompleks livsstil for kvinder.

Vi har valgt at stille tre simple spørgsmål til Helle Raun, der er franchisetager og ejer af butikken. Helle har siden 2. marts 2017 arbejdet i butikken, som ligger bekvemt på Brandts Passage lige ved Amfiscenen.

Hvad er meningen med moshi moshi mind?

”Udtrykket at være velklædt fra inderst til yderst har fået en ny betydning med moshi moshi mind. Det vil sige, det drejer sig ikke kun om, hvad jeg har på af lækkert tøj, men også om en følelse af balance og personlighed. Jeg har det godt i tøjet, det er en skøn fornemmelse.”

moshimind”Vi gør meget ud af at dyrke flerfunktionaliteten i vores univers. Det betyder, at et stykke tøj kan bruges i forskellige sammenhænge. Det er på den måde op til den enkelte, til hvad, hvornår og hvorfor hun vælger at bruge det. F.eks er den dragt, jeg har på i dag på arbejde stylet helt anderledes med stilletter, clutch og lidt festligere make up, når jeg skal i byen på fredag.”

”At vores styles er designet med stor kærlighed til kvindekroppen, gør i øvrigt også, at alle kvinder med enkle styles kan sammensætte sin helt egen garderobe og nemt vælge efter humør og behov.”

Hvad hitter i din hverdag her i moshi moshi mind universet?

Lige nu er efteråret på vej og derfor hitter især cashmere og Sarah Jacket. Kunderne er så forskellige og har lige så forskellige behov. Både i forhold til alder og i forhold til livsstil, træningsform – ja også afslapningsform – og arbejde. Det er en fornøjelse at høre den unge yogini i prøverummet, der udbryder: Det bliver perfekt til min yoga – fornøjelsen er ikke mindre, når en anden kunde i samme style udtrykker glæde over at have fundet det perfekte outfit til at ligge i foran brændeovnen!”

Hvorfor moshi moshi mind?

Den er nem! Fordi det er en dør til naturlig skønhed og et tilbagelænet, men stadig meget lækkert og sensuelt look – fordi vores univers af blide toner, nordisk udtryk og balance bliver til en stor affære, der holder til mere end den første forelskelse.”

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk