Secondhandbutikken Madam Rosendahl flytter til nye lokaler i Brandts Passage

Madam Rosendahl, der sælger secondhandtøj i eksklusive mærker og høj kvalitet, flytter ind i Brandts Passage

Secondhandbutikken, der i mange år har ligget i Sct. Gertruds Stræde, flytter til Den Gule Gård i Brandts Passage. Lonnie Rosendahl Høst, der åbnede butikken for 7 år siden, har nu valgt at starte et nyt kapitel i sit liv. Derfor er butikken overdraget til hendes kollega Pauline Top Gade, som glæder sig til at flytte i de nye lokaler i den hyggelige passage. Butikken byder alle velkommen påskelørdag den 31. marts kl. 10-15.

Tøj, tasker og sko kan få nyt liv

Konceptet i butikken er nemt og enkelt: Kom ind med det, du gerne vil sælge og få 50 % af salgsprisen udbetalt kontant – hvis produktet bliver solgt. Varerne vil være til salg i butikken i 2 måneder. Det eneste krav er, at varerne som tøj, tasker og sko skal være aktuelle for sæsonen, i god stand og et high-end brand.

Der er rigtig mange, der forkøber sig og har ubrugt tøj hængende i skabet. Måske var tøjet eller tasken smart og tiltalende, da man købte det, men når det kom med hjem, blev det slet ikke brugt. Der findes ikke noget mere ærgerligt end et fejlkøb, der hænger og skuler i skabet og giver en dårlig samvittighed over, at man ikke kan tage sig sammen til at bruge det. Derfor er det en ren glæde, når en smuk kjole eller en eksklusiv taske kan få en ny æra til glæde for både sælger og køber.

Få en eksklusiv oplevelse i butikken

Madam Rosendahl har i mange år serviceret Odense og opland med eksklusivt secondhandtøj, tasker og sko. Butikken skiller sig ud fra de online secondhandbutikker, da personalet stiller hjælp og vejledning til rådighed, så kunden kan få en god oplevelse i butikken, komme hjem med det rigtige og dermed undgå endnu et fejlkøb.

– Det ekstra, som vi kan tilbyde kunderne til sammenligning med de online secondhand butikker, der findes i dag, er, at man kan få lov til at prøve, mærke og se varen inden et køb. Dette er stadig vigtigt for mange af vores kunder, som vi også gerne vil hjælpe og vejlede, fortæller Pauline Top Gade.

Madam Rosendahl Vintage kan følges på Facebook og Instagram, hvor der dagligt er mulighed for at se nye varer i butikken og gøre et hurtigt luksuskøb. Læs mere om butikken og konceptet på www.madamrosendahl.dk.