Forsiden NyhederVinterjazz 2018 på Studenterhus Odense
jan
31
2018

Vinterjazz 2018 på Studenterhus Odense

Studenterhus Odense midt i Brandts Klædefabrik danner ramme for 14 koncerter under Vinterjazz 2018.

Studenterhus Odense ønsker at få unge til at opdage jazzen med 14 koncerter i forbindelse med Vinterjazz 2018, heriblandt veletablerede navne som Anders Møller Bøttinger, Kalaha og Rasmus Henriksen.

Studenterhus Odense deltager i den årlige landsdækkende jazzfestival Vinterjazz 2018 for tredje gang. Formålet med at deltage i vinterjazzen er introducere flere studerende for jazz, samtidig med at der appelleres til jazzkendere i alle aldre.

”Vores publikum er primært studerende, men alle er velkomne. Vi ønsker, at vores daglige gæster får øjnene op for jazzen, og samtidig vil vi gerne tiltrække dem, der allerede elsker jazz, siger Anja Følleslev, der er daglig leder af Studenterhus Odense.

I år sker det i tæt samarbejde med Årets Fynske Jazzmusiker 2016, Andreas Møller Bøttiger, der har fået lov til at give forslag til programsammensætningen.

“Jeg var meget positivt indstillet, da Anja spurgte om jeg ville give en hånd med tilrettelæggelsen af Studenterhusets program for Vinterjazz 2018. Hun har i Studenterhuset en idéel platform for jazzmusikken samt et potentielt publikum i de studerende, som til dagligt bruger huset. Vigtigst af alt har hun modet til at satse på nichemusikken – hvilket i mine øjne er kendetegnende for en storby med et rigt musik- og koncertmiljø. Det ligger mig meget på sinde at Odenseanerne får muligheden for at opleve den store talentmasse af jazzmusikere som byen fostrer i kraft af et musikkonservatorium med en skarpsleben rytmisk profil. Jeg håber at Odenseanerne vil gå til Vinterjazzprogrammet for 2018 med en stor sult efter musik der overrasker, underholder, opløfter og udfordrer”, forklarer Andreas Møller Bøttiger, der også spiller selv den 8. februar sammen med Mogensen og de to finner Karjalainen og Åman.

Den prisvindende kvartet Kalaha, med Emil de Waal i spidsen, åbner Vinterjazz-festivalen på Studenterhus Odense, den 2. februar kl. 21.00.

“Studenterhus Odense er nyt for os som jazzorkester, men stedet har et fast publikum, som er nysgerrige og interesserede, men som ikke nødvendigvis kender til jazz. Det kan Kalaha godt lide, for så kan vi give dem noget de ikke har prøvet før”, forklarer Emil de Waal.

Derudover har dette års vinder af Årets Fynske Jazzmusiker, nemlig Rasmus Henriksen også fået plads i programmet den 23. februar, med sin internationale oktet. Ialt byder vi på 14 koncerter datoer, hvoraf de fleste er med lokale bands fra Syddansk Musikkonservatorium.

De fleste af koncerterne vil være efter Pay-what-you-want-princippet, hvilket betyder at gæsterne selv kan bestemme hvad de ønsker at betale for koncerten, efter de har set den. Derudover vil resten af koncerterne være med studievenlige priser og koster mellem 30kr og 70kr for studerende og mellem 80kr og 150kr for ikke studerende.

Vinterjazz 2018 i Studenterhus Odense kommer til at løbe af stablen fra fredag den 2. februar, til søndag den 25. februar. Du kan se programmet for vinterjazz og alle de andre spændende arrangementer på Studenterhuset, her.

 

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik