Forsiden NyhederUGENS PORTRÆT – YAN FRA CUCKOO’S NEST
jul
14
2017

UGENS PORTRÆT – YAN FRA CUCKOO’S NEST

I DENNE “UGENS PORTRÆT” HAR VI SNAKKET MED XIAO HUI YAN – BLOT KALDET YAN – OM HENDES INSPIRATION FRA USA OG DRØMMEN OM CAFÉEN, DER ENDELIG BLEV INDFRIET.

Hvad inspirerer dig til at lave, det du gør?

Det er min drøm at drive en café. Det har det været i rigtig mange år. Jeg fik inspirationen fra en tur til USA, hvor jeg var på en café, der hed Café John Bistro. Her sælger de asiatiske retter som eksempelvis forårsruller, men også klassisk cafémad, og jeg tror de er 300 steder i hele verden.

Hvad er en god arbejdsdag for dig?

En god starter og slutter altid med, at alle gæster er tilfredse. Det betyder meget for mig, at gæsterne er glade, når de kommer, og glade når de går. Det er vigtigt.

Hvad har højdepunktet i din karriere været?

Jeg arbejder, fordi jeg elsker mit arbejde. For syv år siden købte jeg Oriental Barbecue House i Slotsgade, og i 2012 YAN_08938blev det en rigtig stor succes, hvor mennesker stod i kø ud på gaden for at komme ind. Da jeg overtog Cuckoo’s Nest, begyndte et hårdt, men rigtig godt år. Det hele er nyt, og jeg skal lære det hele. Jeg arbejder i gennemsnit 14 timer om dagen, syv dage om ugen. Jeg begynder at arbejde kl. 8 og går hjem 23.30. Men jeg arbejder bare og kører på, for min drøm har altid været at drive en café. Jeg spurgte min ven allerede i 2011 eller ’12, om han ville være med til at køre en café. Det ville han ikke, så derfor har jeg ventet med at indfri drømmen til januar i år, selvom det har været min drøm, siden jeg var i USA for mange år siden. Nogen gange er jobbet stresset, og da jeg startede her, var der også mange, der spurgte mig, hvorfor jeg ville have to steder. Men det er det, jeg helst vil, og hvis man vil have noget, skal man yde noget.

Hvor ser du dig selv om fem år?

Siddende udenfor i gården og drikke en kop kaffe og ikke være så stresset som i dag. Jeg er blevet spurgt to gange inden for de sidste to uger, om der var noget galt, af kinesiske gæster. De kender mig og er ikke vant til at se mig i det her arbejdstøj, og ovre på Oriental Barbecue House er jeg altid i flot kjole eller har flot tøj på. Her er jeg mere en del af teamet. Så jeg ønsker bare, at jeg en dag ikke skal arbejde så meget. Så om fem år vil jeg gerne kunne sidde udenfor og drikke et glas vin. Og i selve caféen er der kommet mere asiatisk mad om fem år. Vi har allerede fået ”Smag Asien” som en frokostmenu, og om aftenen har vi tre små kinesere – som er tre forårsruller.

Hvad elsker du mest ved din arbejdsplads?

Stemningen er god, men kollegaerne er bedst. De er meget glade, og jeg elsker kollegaerne. For når de er på arbejde, så arbejder de. Et godt personale skaber en god stemning. De tager ansvar, når de står her og nyder at arbejde. Stemningen, maden og betjeningen skal harmonere. Så får man en god oplevelse, og så gider man komme igen. Jeg elsker det!

Seneste nyheder

Alle nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik