Yenz International Hair: Der er håb for dit hår

Cirka hver 10. kvinde mellem 17 og 35 år har ødelagt hår, fordi de har haft det afbleget. Afblegninger ødelægger hårets naturlige struktur, og i værste tilfælde bliver håret umuligt at børste igennem – eller det falder simpelthen af. Men det er faktisk muligt at redde håret og give det liv igen.

Det ved Yenz von Tilborg, der er indehaver af frisørsalonen Yenz Design uden navn 3International Hair i Brandts Passage, alt om. Han har igennem årene set rigtig mange eksempler på skadet hår, hvor de eneste muligheder for at reparere lidt på skaderne var med conditioner eller cremer.

Men nu har kvinderne og deres hår fået en ny chance. Midlet hedder Keraphlex, der er en behandling som giver håret et ekstra lag keratin. Keraphlex er en videreudvikling af Olaplex, som er blevet brugt i hårsaloner siden 2014.

– Det limer simpelthen håret sammen, så man får følelsen af et sundt hår. Og man kan samtidig børste det igennem uden problemer, forklarer Yenz von Tilborg. Og midlet er ikke bare noget, han tror virker. Han har nemlig testet det på sig selv.

– Jeg troede faktisk ikke på det i starten. Så jeg prøvede det på mit eget afblegede hår og tænkte, at hvis jeg kan mærke en forskel, så er det fordi, der er en forskel og det kunne jeg altså, fortæller Yenz von Tilborg.

Det kræver to til tre behandlinger med Keraphlex før håret igen virker sundt. Og så skal man gentage behandlingen én gang om måneden.

Fakta om Yenz International Hair

Åbnede i Brandts Passage i 2013. Drives af Yenz von Tilborg og Reinout von Tilborg. Yenz von Tilborg kom tilbage til Odense efter 23 år i blandt andet Tyskland, Holland og USA. Han ejede tidligere salonen Avantgarde, der også lå i Brandts Passage.