Det sker


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
The Entrepreneurs [Support: Modest]

The Entrepreneurs [Support: Modest]

15 okt 2021, 19:0015 okt 2021, 22:00

Studenterhus OdenseAmfipladsen 6Odense,5000 Kort Her er de opdateret …

Her er de opdateret datoer. Det kan dog ændres.

The Entrepreneurs startede som en duo, da bassist Anders Hvass og sanger og guitarist Mathias Bertelsen. Men senere kom Jonas Wetterslev ind i bandet som trommeslager og blev en del af The Entrepreneurs, der nu i dag er officielt en trio.

Efter en omfattende turné i kølvandet på deres debut-EP opnåede trioen hurtigt et rygte som et af de bedste livebands i Danmark med deres æstetiske rige og eksperimenterende variationer af nogle af rockens mest signifikante subgenrer til de danske koncertscener og festivaler som Roskilde, Spot, Reeperbahn i Hamborg osv.
Læs mereLæs mindre

145 interesseret  ·  22 deltager
Dodo & The Dodos i Magasinet

Dodo & The Dodos i Magasinet

04 dec 2021, 20:0004 dec 2021, 23:30

Magasinet

* NY DATO! *

Glæd dig, for Dodo & The Dodos kommer til Magasinet med alle deres hits og evergreens på deres efterårs- og vinterturné!

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor det odenseanske publikum får glæden af at opleve dem i Magasinet den 20. november. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum.

//

Dato: 4. december 2021
Koncertstart: 20:00
Døre: 19:00
Sted: Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C
Forsalg: 295,-
Billetter: place2book.com/da/sw2/sales/8e72nqntvl
Arrangør: Kulturmaskinen og Brand M
Læs mereLæs mindre

250 interesseret  ·  18 deltager