Find os

Til fods fra Banegården
Kommer du med tog eller bus til banegården, og vil fortsætte til fod kan dette sagtens lade sig gøre. Der er ca 1,1 km (10 minutters gang).

Med bus
Du kan se her hvilke busser der går i Odense og hvornår de kører.

I bil
Når du besøger Brandts Klædefabrik i bil kan du parkere i områdets egne nye moderne parkeringshus.

Se afsnittet ‘Parkering’ nedenfor for flere detaljer.

Kontakt

Brandts Passage 8
5000 Odense C

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk

Parkering

I området omkring Brandts Klædefabrik har du mulighed for at parkere mange steder. De tætteste parkeringsmuligheder er parkeringspladserne på Kongestien, parkeringsanlægget i Grønnegade og Brandts’ parkeringsanlæg med indkørsel fra Pantheonsgade.

Brandts’ parkeringsanlæg består af en p-kælder i 2 niveauer samt p-pladser på terræn. Det udgør tilsammen ca. 160 parkeringspladser på en af de bedste og mest attraktive beliggenheder i Odense. Parkeringsanlægget har lys indretning, videoovervågning, og området patruljeres af G4S vagter. Bor eller arbejder du i området, har du mulighed for at leje en parkeringsplads på månedsbasis. Kontakt Europark på tlf. 51 39 06 13.

Du kan desuden hente appen Odense Rundt til iOS og Android. Her får du et overblik over mere end 4000 parkeringspladser i bymidten. Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger.

Parkeringskort over Brandts Klædefabrik