EN BID
AF BRANDTS

På Brandts forkæler vi din gane. Med alt fra det daglige brød til enestående gastronomi, god kaffe,
lidt godt bryg og fine vine. Som du et enkelt sted endda kan tage med i biografen.

Lidt mere smag

CAFE BIOGRAFEN

På Amfipladsen ligger Cafe biografen, som er kendt for sit nicheprægede udvalg af film i hyggelige omgivelser. Det er stedet, som er skabt til den gode oplevelse: En stemningsfuld og atmosfærisk café med tre biografsale, velassorteret køkken og bar, hvor du kan nyde velsmagende mad og gode drikkevarer, både før og efter filmen. Tag for eksempel et glas vin med ind i biografen. Om sommeren kan du sidde udendørs i solen.

PASFALL

I hjertet af fabrikken finder du Restaurant Pasfall, som er en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Her sammensætter gourmetkok Thomas Pasfall de raffinerede retter, som er skabt til at vække dine sanser. Med inspiration fra det franske køkken, tilbyder Pasfall udsøgt gourmet af lokale, fynske råvarer. Mærk den fynske stolthed, mens du nyder de fuldendte smage., kunstnerisk serveret klar til første bid.

Cafe chino

Café Chino er det stemningsfyldte spisested i en af de ældste fabriksbygninger; Kedelhuset. Caféen er kendt for sit populære byg-selv-brunch koncept med spændende kombinationsmuligheder Alt er lavet på lokale råvarer med kvalitet i højsædet. Langt det meste bliver lavet fra bunden – lige fra den lækre, luftige burgerbolle til de sprøde pommes frites. Få det som du vil have det, og vælg selv, om du vil nyde maden inde eller ude i den glasinddækkede terrasse i Farvergården.

brød

Ud til Vestergade ligger bageriet BRØD, hvor godt brød er en passion. Du kan vælge mellem gourmetbrød og smørbagte specialiteter, som alt bages i stenovn. Der arbejdes med ordentlige råvarer, som for eksempel ægte chokolade, smør, surdej, og koldhævet fordej, hvor brødet laves efter egne opskrifter. Få dig en hyggelig smagsoplevelse i bageriets café, eller tag dit favoritbrød med på farten.

seaweed

I Brandts Passage kan du få et eksotisk og spændende alternativ til traditionel asiatisk sushi, nemlig Street Food Sushi på australsk manér. Sushien i fingersmarte ruller eller bowls med blandt andet indbagt kylling, laks, tigerreje, eller vegansk, som du kan spise som en wrap. Denne interessante og anderledes delikatesse er nem at spise på farten, eller du kan nyde den på stedet i de hippe og industrielle rammer.

fredo's

Grænsende op til Amfipladsen ligger den urbane Fredo’s Coffee Right – kaffebaren for den kvalitetsbevidste kaffeentusiast, hvor en bønne ikke bare er en almindelig bønne. Her får du alt fra økologisk kaffe til koldbrygget frappé. Ud over det store sortiment af kaffe, kan du vælge mellem andre varmende eller forfriskende drikke, som tilgodeser både det veganske, økologiske og alkoholfrie valg. Nyd den gode smag sammen med en sandwich eller noget sødt.  Har du lyst til en lokal favorit, så prøv matcha latte. 

kong volmer

I den gamle port i passagen  byder Kong Volmer dig indenfor i et charmerende smørrebrødsunivers, hvor du vil opleve en ganske særlig forkærlighed for klassisk dansk madtradition. Med fokus på den gode mad- og drikkeoplevelse, bliver sanserne tilfredsstillet i den hyggelige atmosfære. Prøv dig frem i en verden af enkle og spændende retter, hvor du kan få en morgenanretning eller nyde en god frokost i godt selskab.

mona lisa

I passagens første hyggelige gårdrum får du den ægte italienske madoplevelse, hvor der ikke indgås kompromisser. Hos Ristorante Mona Lisa serveres der mere end bare mad – for de italienske retter og lækkerier tilberedes efter klassisk italiensk kogekunst. Den gamle klædefabriks ældste bygninger skaber charmerende og rustikke rammer skaber den helt rigtige stund for sanser og smagsløg, inde såvel som ude.

Cuckoos

Café cuckoo's nest

Beliggende i den gamle fabriks kontorbygning, mellem passagen og Vestergade finder du Café Cuckoo’s Nest. Her kan du på den ene side mærke byens puls, og på den anden side kan du trække dig ind i det hyggelige gårdrum under terrassetaget. Sammen med venner eller familie kan du fx nyde en lækker brunch, velsmagende caféretter, eller andet godt fra brasseriemenuen, som alt  bliver tilberedt og serveret så øjnene smiler

bar´ unika

Bar´Unika er ejet af søstrene Nathalie Fjord, Mathilde Fjord og Cecilie Fjord, der har rejst verden rundt, for at finde inspiration til deres charmerende og velbesøgte lille café. Caféen ligger mellem Passagen og Pakhusgården med solrig udeservering under parasollerne. Du kan vælge mellem alt fra friskpresset smoothie, til lækre bowls og appetitlige anretninger, som kan nydes både indenfor og ude eller som to-go på farten.

 

KunstmuseumBrandts_KunstCafe

kunst café

Stil tørsten og den lille sult mellem kunstoplevelserne

I Kunstmuseum Brandts café kan du mellem kunstoplevelserne stille tørsten og den lille slut.  Nyd sæsonens kager, salat og sandwiches såvel som kaffe, the, vin og øl. 

Caféen er placeret i inspirerende omgivelser og stemningsfuldt udsmykket.  Fra caféen er der udsigt til den hyggelige Amfiplads, og på en varm dag kan du nyde kaffen udenfor.
Der er gratis adgang til Kunstcafé Brandts.