Brandts Klædefabrik, logo

Historieudstilling - Brandts Klædefabrik

Tag med på en historisk rejse, når vi åbner dørene til fortiden og afslører skjulte skatte fra Brandts Klædefabriks storhedstid. Vores historieudstilling er et spændende samarbejde mellem Brandtarbejdernes Historiske Forening og Brandts Klædefabrik, hvor vi præsenterer unikke fund fra fabrikkens historie, samlet siden dens lukning i 1977.

“Historieudstilling – Brandts Klædefabrik” bevæger sig rundt i området og bringer fortiden tættere på vores besøgende. Udforsk fascinerende kulturelle genstande, lige fra væveskytter og garnspoler til kontormøbler og arbejdstøj, og få et dybere indblik i områdets rige historie, som strækker sig helt tilbage til 1700-tallet. Vores mål er klart: At give dig en forståelse for, hvordan Brandts Klædefabrik har formet nutiden og vil inspirere fremtiden. Kom og oplev historiens vingesus og bliv en del af Brandts levende fortælling!

Få et sneak peak

Få en smagsprøve på vores kommende “Historieudstilling – Brandts Klædefabrik” med en spændende teaser i vinduet på Brandts Passage nr. 23. Her kan du beundre originale arkivalier fra fabrikkens driftsperiode og læse om  fabrikkens fascinerende historie.

Kigger du ind gennem vinduet og døren, vil du også få et glimt af det originale noppebord, direktørens skrivebord og mange andre spændende genstande. Kom forbi og lad dig fortrylle af historiens vingesus, mens vi arbejder på at gøre udstillingen klar til dig!

Den flyvende historieudstilling 1
Den flyvende historieudstilling 2