Brandts Klædefabrik, logo

Ledige lejemål

Udforsk områdets ledige erhvervslejemål og find det perfekte match til din virksomhed i hjertet af Brandts Klædefabrik.
Lad eventyret begynde!

Vestergade 75E, 5000 Odense

Attraktivt kontorlejemål med forrygende udsigt

På 4. sal af Vestergade 75E i Odense C udbydes et kontorlejemål på 139 m² med lyse og rummelige lokaler og en forrygende udsigt direkte ud over byens tage.

Brandts Passage 27, 5000 Odense

Attraktivt butikslejemål midt i Brandts Passage

Brandts Klædefabrik byder på et levende miljø. Som beboer får du en unik beliggenhed og bliver en del af et fællesskab, der støtter lokale begivenheder og sociale arrangementer.

Brandts Passage 31F & G, 5000 Odense

Charmerende lejemål til butik, café eller vinbar

Et charmerende lejemål på hjørnet ved Amfiscenen, velegnet til butik, kaffebar eller lignende. Lejemålet har moderne indretning, stort lysindfald og mulighed for udeservering.

Brandts Passage 29, 5000 Odense

Moderne lejemål i hjertet af Brandts Passage

Velindrettet lejemål i hjertet af Odense C, ideelt til klinik eller kontor. Lejemålet har et stort åbent lokale, syv glasinddelte behandlerrum/kontorer, kantine og toiletter, samt vinduer med naturligt lys.

Brandts Passage 31, 5000 Odense

Lejemålet til kulinariske drømme i Brandts Passage

Et unikt restaurationslejemål udbydes i hjertet af Odense. Lejemålet har eksklusive rammer med flere plan, et moderne fusionskøkken køkken og mulighed for udeservering, og byder på eksklusive rammer med atmosfære.

dfc190ca-9fe3-4f46-b654-1abb88da69f5-w

Attraktivt butikslejemål i Brandts Passage

Velbeliggende butikslejemål i Brandts Passage. Højloftet salgsareal med trægulv, hvide vægge og sprossede vinduer. Baglokale med lager, køkken og toilet. Fantastisk rumfornemmelse og gode eksponeringsmuligheder.

ef9bcf0b-b336-4eee-a015-d32fa983fd19-w

Unikt kontor i hjertet af Odense centrum

Eksklusivt kontorlejemål i Odense centrum ved charmerende Brandts Passage. Klassisk ejendom fra 1925. Stueetage med to store, lyse lokaler, tekøkken og toilet. Herskabelig stil med store vinduer, sildebensgulv og stuk.