Brandts Klædefabrik, logo

Shopping

Trænger din garderobe, din bolig eller din krop og sjæl til et frisk pust?
Brandts Klædefabrik bugner af inspirerende kvalitetsbutikker og koncepter,
der har noget på hjerte og som med sikkerhed vil pryde din hverdag med kulør!

Underflod

Bag det bæredygtige interiørbrand Underflod står to odenseanske brødre, der med en stor passion for interiør- og møbelbranchen forvandler affaldsmaterialer fra fynske genbrugsstationer og danske virksomheder til unikke, cirkulære og tidløse boligprodukter.

PurePope

PurePope

PurePope er synonymt med kvalitetsgarn. I den farverige butik i hjertet af Brandts Klædefabrik finder du alt, hvad hjertet begærer inden for den store, fagre strikkeverden. Lad dig inspirere af butikkens lækre designs og udfold din kreativitet til PurePopes populære strikkecaféer!

Vivaldi

Vivaldi

Træd ind i en farverig modeverden med flair for mode, farve, stil og figur. Hos Vivaldi får du ikke kun kyndig vejledning til at fremhæve din unikke stil, men også adgang til lækre kvaliteter, de nyeste modetrends og eksklusive tøjbrands som Marccain, Rossi, Piro og Cambio.

Dina Vejling

Udforsk butikken Dina Vejling – Dansk kunsthåndværk og det tilhørende galleri RUMMET. Gå på opdagelse i et eventyrligt overflødighedshorn af dansk kunsthåndværk med skiftende udstillinger, fascinerende foredrag og unika håndværk.

allestedlund

Allestedlund

Træd ind i det magiske og kvalitetsbevidste univers, Allestedlund. En livsstilsbutik med alt, hvad hjertet begærer af møbler, dekorationer, blomster og kuriositeter. Lad dine sanser føre dig gennem butikkens fantastiske farver, dejlige dufte og smukke strukturer.

Mageløs graviditetsscanning

Mageløs Graviditetsscanning

Hos Mageløs Graviditetsscanning bliver du mødt af veluddannede jordemødre, som altid gør sig umage for at give jer en helt speciel oplevelse. Klinikken ligger i hjertet af Brandts Klædefabrik og er smukt og lyst indrettet, hvilket skaber en rar og tryg atmosfære.

Yenz International Hair

Yenz International Hair

Få en frisøroplevelse ud over det sædvanlige med Brandts Klædefabriks egen professionelle frisørsalon. Her kombineres de nyeste klippe- og farveteknikker med kvalitet helt ud til fingerspidserne samt en enestående rådgivning, skræddersyet til dine behov.

dermal care

Dermal Care

Dermal Care er ikke blot en skønhedsklinik, men en ny indgangsvinkel til hudpleje med fokus på skræddersyet velvære. Med over tyve års erfaring og dyb faglig ekspertise tilbydes du individuelt tilpassede behandlinger, der sikrer de bedste resultater for dig og din hud.

Brød – A Danish Bread Studio

Når du træder ind i BRØD – A Danish Bread Studio, vil du blive mødt af en forførende duft af nybagte boller og friskristet kaffe. BRØD er en hyldest til brødets bedste traditioner og tilbyder den perfekte kombination af bageri, risteri, kaffebar og café i en autentisk atmosfære.

mortens chokolade

Mortens Chokolade

Mortens Chokolade er håndlavet kærlighed i sin fineste form. Al chokolade fremstilles med omhu i værkstedet i hjertet af Brandts Klædefabrik. Her finder du prisvindende chokolade, hvor håndværket og de kvalitetsrige råvarer skaber unikke smagsoplevelser.

collage art

Collage Art

Velkommen i farverige Collage Art! Her finder du et enestående udvalg af kunstneriske plakater, dekorativt interiør og perfekte værtindegaver. Oplev en unik verden af brugskunst og lad dig inspirere af smukke indramninger og kreative løsninger til dit hjem.

O’TAY

O’TAY er et dansk cashmereunivers, der tilbyder luksuriøs mode til kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Det anerkendte og veletablerede modebrand er skabt med udgangspunkt i gode kerneværdier, hvor kvalitet, tidløst design og feminine detaljer er i fokus.

Albert Contemporary

Albert Contemporary er et galleri dedikeret til ung samtidskunst, der præsenterer kunstnere tidligt i deres karriere. Galleriets vision er at bringe international samtidskunst til Odense og ind i folks hjem, og skabe en platform for eksperimenterende og nyskabende kunst.

Kunstshop Brandts

Kunstshop Brandts er et sted, hvor du kan give dig god tid og finde enestående inspiration til din bolig. Besøg Kunstmuseum Brandts’ imponerende kunstshop og begiv dig på eventyr i det righoldige udvalg af smukt design, gaveideer, plakater og kunstbøger.

Ingvard Christensen

Ingvard Christensen

På Amfipladsen ligger et af Danmarks mest anerkendte møbelhuse, Ingvard Christensen. Træd ind i en drøm af en møbelverden, som emmer af kvalitet og repræsenterer anerkendte designbrands inden for interiør, herunder Arne Jacobsen, Piet Hein og Verner Panton.

Reflect Skincare

Reflect Skincare

Reflect Skincare er en eksklusiv skønhedsklinik, som er placeret i hjertet af Brandts Klædefabrik. I denne skønne perle går videnskab hånd i hånd med sundhed og velvære, hvormed der gives luksuriøse og afstressende behandlinger, der både gavner krop og sind.

Museumsbutik Tidens Samling

Museumsbutik Tidens Samling

Besøg Museumsbutik Tidens Samling, hvor fortid og nutid mødes i et spændende, håndplukket sortiment til både børn og voksne. Her finder du alt fra bøger, kort og spil til trælegetøj og nostalgiske klassikere.

jean paul

Jean Paul

I hjertet af Brandts Klædefabrik finder du Jean Paul – en tøjbutik i verdensklasse til mænd med sans for kvalitet og stil. Her finder du international mode i ædle materialer og hylder, der bugner af klassiske og kvalitetsbevidste mærker som Stetson, Barbour og Harris Tweed.

Creative Space

Træd indenfor i Creative Space – en afslappet og kreativ café, hvor du kan male dit eget keramik i hyggelige omgivelser. Her kan du nyde et lille frirum med pensler, farver og keramik, alt imens du forkæler dig selv med en kop kaffe eller en anden lækker forfriskning.