Parkering

I området omkring Brandts Klædefabrik har du mulighed for at parkere mange steder. De nærmeste parkeringsmuligheder er P-huset med indkørsel fra Pantheonsgade,
p-pladserne på Kongestien, eller p-anlægget i Grønnegade. .

Brandts’ parkeringsanlæg består af en p-kælder i 2 niveauer samt p-pladser på terræn. Det udgør tilsammen ca. 160 parkeringspladser på en af de bedste og mest attraktive beliggenheder i Odense. Parkeringsanlægget har lys indretning, videoovervågning, og området patruljeres af G4S vagter.
Bor eller arbejder du i området, har du mulighed for at leje en parkeringsplads på månedsbasis. Kontakt Europark på tlf. 51 39 06 13.

Du kan desuden hente appen Odense Rundt til iOS og Android. Her får du et overblik over mere end 4000 parkeringspladser i bymidten. Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger.

Til fods fra Banegården

Ankommer du med tog til byen, er det en kort lille gåtur fra banegården på ca. 1 km 
Vi ved ikke helt, hvilken vej du foretrækker at gå, så heldigvis har vi flere indgange. Indgangen til Brandts Passage og Pakhusgården er i Vestergade 73-75. Du kan også gå via Kongensgade til Kongestien, så kommer du ind til Passagen og Amfipladsen. Skal du direkte til Amfipladsen eller Farvergården kan du også gå ind  Pantheonsgade.

Bedst i bil

Når du besøger Brandts Klædefabrik i bil, kan du parkere helt tæt på. Enten i terræn under åben himmel, eller i vores moderne lyse p-hus i 2 etager. Du triller ind på parkeringsarealet via Pantheonsgade.
Kommer du langvejs fra, anbefaler vi afkørsel 52 fra mortorvejen, og videre via Sdr. Boulevard/ vej 161 til Vindegade. Snart har du Pantheonsgade på højre hånd, og P-huset ligger under Privathospitalet Capio.

Let Bane(n)

Foretrækker du at nyde turen til byen med letbanen, kan du se, at stoppestedet i Kongensgade er tættest på. Der er kun 5 minutters gang fra Kongensgade til Amfipaldsen og Brandts Passage. 

Rute og tider finder du her.

Bus

Passer det dig bedst med bussen, så er der stoppesteder både i Pantheonsgade, i Vindegade/Kongensgade og i Vestergade. Og så er du helt tæt på en af port indgangene til Brandts Klædefabrik.


Se ruter og køreplaner her.

På to hjul

Er du vild med frisk luft og to hjul, så du hurtigt kommer rundt i bymidten, så finder du nemt parkering til din cykel på Amfipladsen, hvor der er flest pladser til cykelparkering.

Din cykel kan også vente på dig i cykelstativerne i Farvergården eller i Pakhusgården.

PLADS TIL BILER

Brandts passer gerne på din bil, når du er på besøg i Byen i Byen. Fra P-plads til P-kælder.

parkering