Brandts Klædefabrik, logo

Oplevelser

Brandts Klædefabrik er et blomstrende kulturcenter og en pulserende scene for kunst, kultur, kreativitet og kvalitet, som omfavner en bred farvepalet af unikke oplevelser, kulturelle skatte, suveræne kunstudstillinger, kreative værksteder og magiske musikscener!

Odense Filmværksted

Odense Filmværksted

Ønsker du at fortælle historier gennem levende billeder? Odense Filmværksted er stedet, hvor du kan skabe alt fra din første amatørfilm til prisvindende værker på de største internationale festivaler. Begynd din filmrejse i et trygt miljø i hjertet af Odense.

CCC

Hos CCC er hver dag en fest! Som en levende passion for cocktails, kultur og fejringer, udgør CCC – Cocktails Culture Celebrations en cocktailbar med tre unikke etager. Her fejres livet med cocktails af højeste kvalitet, livemusik, comedyshows, foredrag og dansefester.

Cafe Biografen

Kom med en tur i ikoniske Cafe Biografen, der ligger på Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik. En lys og stemningsfuld cafe med atmosfære, et velassorteret køkken og tre biografsale, hvor der vises alle de små film, der – som du ved – ofte har noget stort på hjerte.

Tidens Samling

Tidens Samling

Tag med på en rejse tilbage i tiden! Mærk historien med dine sanser hos Tidens Samling – et “hands on”-museum for mode, form og bolig fra 1900-1999. Udforsk tidstypiske stuer fra hvert årti, hvor du kan sidde i møblerne, åbne skufferne, læse i bøgerne og prøve tøjet.

Studenterhus Odense

Oplev Studenterhus Odense – et pulserende mødested for byens studerende, hvor café, bar og kultursted går hånd i hånd. Her samles studerende fra alle verdenshjørner for at skabe minder, knytte venskaber og dyrke fællesskabet i en atmosfære fyldt med energi og kreativitet.

Tekstilværkstedet

Grib stoffet, og lad din kreativitet blomstre hos Tekstilværkstedet! Tekstilernes verden rummer utallige muligheder, og hos Tekstilværkstedet kan du arbejde med præcis det, du brænder for. Træd ind i en kreativ verden af fordybelse, ro og hygge i dit eget tempo.

Frølageret

Frølageret

Frølageret er dit spillested. Det er scenen for kreativ co-produktion, ny skæv musik, nære oplevelser og byens aktive ildsjæle. Her kan du deltage både på, bag og foran scenen. Alt er ikke for alle, men der er noget for alle – og derfor er der plads til lidt af hvert på Frølageret.

Albert Contemporary

Albert Contemporary er et galleri dedikeret til ung samtidskunst, der præsenterer kunstnere tidligt i deres karriere. Galleriets vision er at bringe international samtidskunst til Odense og ind i folks hjem, og skabe en platform for eksperimenterende og nyskabende kunst.

Magasinet 4

Magasinet

Træd ind i Magasinet – en magisk musikscene, hvor rytmerne lever og stemningen sitrer! Oplev store koncerter, inspirerende talks, gode grin og nærværende teateroplevelser i en atmosfære, der emmer af kreativitet og kultur. Der er garanti for en helt særlig aften under lysekronerne.

Odense International Film Festival

Kender du OFF? Hvert år i uge 35 fyldes Brandts Klædefabrik med røde løbere, filmelskere i alle aldre og filmprofessionelle fra hele verden, når dørene slås op til OFF – Odense International Film Festival!

Creative Space

Træd indenfor i Creative Space – en afslappet og kreativ café, hvor du kan male dit eget keramik i hyggelige omgivelser. Her kan du nyde et lille frirum med pensler, farver og keramik, alt imens du forkæler dig selv med en kop kaffe eller en anden lækker forfriskning.

Lerværkstedet

Lerværkstedet

Stor kunst, funktionel keramik og krøllede kreationer. På Lerværkstedet er der rum til, at du kan være kreativ i eget tempo og efter egne evner. Uanset om du er nybegynder, erfaren keramiker eller et sted midt imellem, er der plads til dig i det skabende fællesskab.

Dina Vejling

Udforsk butikken Dina Vejling – Dansk kunsthåndværk og det tilhørende galleri RUMMET. Gå på opdagelse i et eventyrligt overflødighedshorn af dansk kunsthåndværk med skiftende udstillinger, fascinerende foredrag og unika håndværk.

Kulturmaskinen

Kulturmaskinen er dit kulturelle mekka, hvor scener, kunstudstillinger, kreative værksteder og festivaler danner ramme om mangfoldige og brugerdrevne kulturoplevelser. Oplev og dyrk kreativiteten, når Kulturmaskinens store vinger breder sig og omfavner dig.

Kunstmuseum Brandts

Træd ind i et enestående sted, hvor fortid og nutid mødes, og hvor kunstens magi udfolder sig på hver etage. Oplev både klassiske værker og nutidens talenter inden for samtidskunst, foto og film – fordelt på fem etager i den historiske klædefabrik.