Brandts Klædefabrik, logo

Shopping – gl

Brandts Klædefabrik har altid været kendt for sin gode kvalitet. Også som klædefabrik. Det er området stadigvæk, og derfor samler vi på spændende og inspirerende butikker og koncepter, der har noget på hjerte. I langt de fleste forretninger og spisesteder, er det ejerne der står både bag kulisserne og lige inden for døren. De ved nemlig alt om, hvorfor netop deres sortiment er udsøgt.

Gå på opdagelse i Brandts Klædefabriks butikker

Albert contemporary

I unikke og lyse rammer i Brandts Passage, finder du kunstgalleri Albert Contemporary, der med sin helt særlige stil præsenterer unge, internationale up-coming samtidskunstnere. Bag Albert Contemporary er den erfarne gallerist Jonathan Kvium, der byder indenfor til en spændende og anderledes måde at opleve kunsten på – se de udvalgte værker træde frem på en nytænkende facon.

Allestedlund

Træd ind i det kvalitetsbevidste univers i livsstilsbutikken Allestedlund,  Du bliver straks omfavnet af en unik blanding af blomster til buketter, planter, møbler, dekorationer, kuriositeter og design til hjemmet.
Lad sanserne fange af friske farver, smukke strukturer og nye måder at indrette på både oppe og nede.

Dina Vejling

I Brandts Passage finder du Dina Vejling – der  har skabt et rum med et overflødighedshorn af dansk kunsthåndværk fra over halvfjerds professionelle kunstnere. Hvert eneste kunstværk er udvalgt i personligt møde med kunstneren. Gå på opdagelse blandt kreationer af keramik, glaskunst, smykker, og unika objekter med både poesi, personlighed og perfektionistisk håndværk, ned til allermindste detalje.   
Oplev også aktuel udstilling af kunstner i RUMMET+ 

Collage art

Collage Art  i Brandts Passage, er en af Fyns største specialforretninger inden for plakater, fotokunst, opsætning, indramning og laminering. Det gamle lokale i Magasinet bygningen er fyldt med kunstneriske plakater og indramninger, for det helt rigtige og personlige touch til hjemmet. Ud over et stort udvalg af plakater, finder du også andre farverige og dekorative ting til indretningen – som gave til dig selv eller én du holder af.

Creative space

Hos Creative Space på Amfipladsen kan du male på keramik i hyggelige omgivelser. Du kan vælge mellem 300 forskellige slags keramik; alt fra tallerkener, fade, krus og kopper, til kander, vaser, figurer og meget mere. Vælg mellem 90 farver, afprøv forskellige teknikker, leg med redskaber, og mal lige hvad du har lyst til. Kun fantasien sætter grænser. 

Dermal Care

Dermal care

I Brandts Passage finder du Dermal Care, hvor Winnie Brandt med over tyve års erfaring, tilbyder professionel skønhedsbehandling. Du kan vælge mellem forskellige hud- og ansigtsbehandlinger, alt efter din hudtype og behov. Få også behandlinger til kroppen i form af afslappende velværemassage, eller den ultimative forkælelse med hotstone massage. Klinikken tilbyder også lysterapi.

INGVARD CHRISTENSEN

På Amfipladsen ligger Ingvard Christensen, der har de skønneste designer mærker indenfor interiør til at udsmykke dit hjem, kontor eller arbejdsplads med.

Det gamle rustikke lokale emmer af kvalitet fra møbler og belysning af anerkendte danske og udenlandske designere – blandt andre Arne Jacobsen, Piet Hein og Verner Panton. Find inspiration i en verden af udsøgte former og materialer.    

JEAN PAUL

Midt i Brandts Passage, finder du herretøjsbutikken Jean Paul – en butik med en næsten retroagtig stemning og fyldt med lækre mærker. Hylderne bugner af et bredt udvalg af klassiske og kvalitetsbevidste mærker som fx Stetson, Barbour og HarrisTweed,
I Jean Paul finder du lige hvad du har brug for, fra den enkelte beklædningsdel, til det fulde, stilrene sæt.

KUNSTMUSEUM BRANDTS BUTIK

I Kunstmuseum Brandts ved Amfipladsen ligger kunstbutikken. Der er fri entré til butikken i stueetagen, hvor du kan begive dig på eventyr i et rigt udvalg af plakater, kunsthåndværk, kunstbøger og designgenstande til hjemmet.  Bare giv dig god tid, for den enestående nspiration giver dig måske lyst til et besøg i de forskellige aktuelle udstillinger på de næste etager.

 

MORTENS CHOKOLADE

I hjertet af Brandts Passage
ligger den prisvindende chokoladebutik Mortens Chokolade. Fra eget værksted
kreerer Morten Aagaard en bred vifte af håndlavede klassiske chokolader og innovative smagskombinationer. Du finder alt fra fyldte chokolader og flødeboller til
vegansk chokolade. Forkæl både øjne, næse og smagsløg med dine foretrukne
favoritter, eller du kan sammensætte en gaveæske og friste en anden chokoladeglad.

 

NYT SYN

I Nyt Syns charmerende butik i Brandts Passage, har de samlet et unikt udvalg af luksuriøse brillestel, med spændende designs og elegant håndværk. Her får du synsløsninger i form af briller, kontaktlinser og solbriller, både til kvinder, mænd og børn. Få en guide til at finde det rigtige udtryk, og vælg mellem smarte stel, stel med kant eller elegante stel. Uanset, så kalder vi det for kunst på næsen.

PUREPOPE

PurePope er synonymt med kvalitetsgarn. I den farverige butik i Brandts Passage, finder du tilbehør, bøger, opskrifter og meget andet, du skal bruge til dit strikketøj. Sortimentet byder også på designstrik og andre varer, fra lækre mærker, som ISAGER, ITO, Filcolana, Gepard og Kreadeluxe. Du kan lade dig inspirere af designs og udfolde din kreativitet på PurePopes kurser og strikkecafé.  Helt unikt, kan du købe håndværkergarn, der er spundet på en af Klædefabrikken originale spindemaskiner.     

REFLECT SKINCARE

Her er det ejeren selv,  Ludmila, der giver den den professionelle behandling.
Forkæl og forfrisk dig selv hos Reflect Skincare, som ligger i Brandts Passage. Den professionelle skønhedsklinik og kosmetolog er specialuddannet i brugen af MEDEX produkter, der tilbyder effektive behandlinger til dig, der vil fremhæve og bevare din naturlige skønhed – eller bare slappe af. 

VIVALDI

I en af de ældste bygninger, i Brandts Passage, finder du tøjbutikken Vivaldi. Her finder du passion for påklædning, hvor farve, stil og figur er kodeord. Besøger du butikken, får du kyndig og moderigtig betjening, hvor du kan forkæle dig selv fra top til tå, med kvalitetsmærker fra bl.a. Marccain, Rossi, Piro, Cambio. I Vivaldi kan du med sikkerhed finde den helt rigtige detalje, der forvandler din garderobe.

YENZ INTERNATIONAL HAIR

Yenz International Hair er Brandts Passages egen professionelle frisørsalon de nyeste klippe- og farveteknikker, og kvalitet til fingerspidserne. Her får du en frisøroplevelse ud over det sædvanlige, krydret med forkælelse og behagelig stemning.
Læn dig tilbage og få erfaren rådgivning direkte i hårrødderne med  styling, farvning og produkter, som det passer til dig.  Og det er selvfølgelig økologisk.

Lokale søger ny butik

Der er noget helt særligt over at bo i et område, der emmer af kulturhistorie. Ikke to lokaler er ens, og der er også bevaret bygningshistorie indenfor i lejemålene. 

Kunne du tænke dig at flytte ind i Brandts Klædefabrik? Grib fat i os, og begejstr os med dit koncept.